nlc.hu
Szabadidő
Állandó programjaink

Állandó programjaink

Kis gyerek, kis gond, nagy gyerek, nagy gond – tartja a szólás, és akinek gyereke van, így is érzi. Az Állandó programok sátorban, működik a Bárányfelhő Fejlesztő gyermekközpont, ahol a szülők választ kaphatnak azokra a kérdéseikre, amelyek a gyermekük fejlődése során felmerülnek. Az Ezotéria sátorban viszont a megfogalmazhatatlan kérdésekre is megpróbálnak választ találni jövőkutató segítőink, élükön Izing Klárával.

Nők Lapja Ezotériasátor

A Nők Lapja Ezotéria csapata ismét az önök rendelkezésére áll. Izing Klára asztrológus, Görgényi Csilla kártyavető, és Ercsei Elemérné Ilona tenyérjós kutatja a jövő titkait.

Családsegítő Sátor

A Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont munkatársai várják a szülőket, akik szeretnének tanácsot kérni gyermekeik viselkedési, logopédiai, beszéd- és mozgásfejlődési problémáival kapcsolatban. Itt bárki felteheti kérdéseit az iskolaválasztásról, beszoktatásról, testvérféltékenységről és figyelemzavarról.

Állandó programjaink

Néha már az is segíthet, ha a felmerülő problémákat szavakba önthetjük, de a Nők Lapja Családi Hétvégén egyénre szabott tanácsokat is kaphatnak a szülők a szakemberektől. A gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen a sátorban kis asztaloknál rajzolhatnak, színezhetnek, amíg a szüleik beszélgetnek a szakértőkkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top