Szabadidő

Visszatér a rockbanda Budapestre

November 10-én a Budapest Sportarénában lép fel a Rammstein rockbanda.

Óriási sikerű ausztráliai és dél-afrikai szereplésük után, melyet egy hosszabb turné követett Észak-Amerikában és Mexikóban – és amiért megkapták a Revolver Golden Gods Legjobb Koncertbanda díját –, úgy tűnhetett, hogy a csapat végre megáll levegőt venni.
A RAMMSTEIN tagjai azonban nem pihentek, hanem összeállították a legnagyobb sikereikre visszapillantó Made In Germany 1995–2011-t! A turné célja, hogy az elmúlt 16 év esszenciáját elvigye egész Európába, egy teljesen új show-val és a RAMMSTEIN legnagyobb slágereivel. A beavatottak már tudják: az új RAMMSTEIN-látvány egy viharban történő újjászületés lesz!
2011. november 10-én ezt a magyar közönség is megtapasztalhatja a Budapest Sportarénában.  A koncertre június 24-én 10 órától vásárolhatók jegyek a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Visszatér a rock banda Budapestre
 

Budapesten is kaphatók lesznek limitált számban kiemelt állójegyek, amelyek közvetlenül a színpad elé szólnak – érdemes minél hamarabb beszerezni őket, mert mindig és mindenhol ezek a belépők fogynak el elsőként a Rammstein koncertjeire.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top