nlc.hu
Szabadidő
4 tipp, ha az utolsó pillanatra hagytad az utasbiztosítást

4 tipp, ha az utolsó pillanatra hagytad az utasbiztosítást

Ahogy rohanó világunkban egyre több mindent az utolsó pillanatban intézünk el, sokszor az utasbiztosítás megkötését is halogatjuk, pedig az interneten akár az utolsó pillanatban, a nap 24 órájában bármikor gyorsan és egyszerűen megköthetjük, sőt egyes élelmiszerláncokban (MATCH, CBA Príma, Cora) előrecsomagolt un. Instant utasbiztosítást is vásárolhatunk - persze nem csak last minute utazásokhoz!

Hogyan szerezheted be az utasbiztosítást percek alatt?

4 tipp, ha az utolsó pillanatra hagytad az utasbiztosítást

1. tipp: Interneten pár perc alatt

Azok, akik az internet nyújtotta kényelmet és a már megszokott online kedvezmény szeretnék választani: pár kattintással megköthetik online például a Groupama Garancia honlapján 10% kedvezménnyel.

 

 

4 tipp, ha az utolsó pillanatra hagytad az utasbiztosítást2. tipp: Instant megoldás: biztosítás a bevásárlókosárban

Egy igazi last minute megoldás! Az utasbiztosítást már akár a sarki élelmiszerboltban is megvásárolhatjuk a nyaralás előtti bevásárlás alkalmával, vagy – ha valóban az utolsó pillanatban jut eszünkbe – az indulás reggelén. A Groupama Garancia Biztosító Instant utasbiztosítása előrecsomagolt formában egyszerűen megvásárolható, majd kibontás után egy egyedi azonosítóval telefonon vagy interneten aktiválható. Instant utasbiztosítást beszerezhetünk idén nyáron már valamennyi MATCH, CBA Príma vagy Cora üzletben is.

 

3. tipp: ATM-en keresztül

Jó ötlet az ATM-en keresztüli utasbiztosítás-kötési lehetőség: a Groupama Garancia Biztosító keretszerződéssel rendelkező ügyfelei kedvezményesen, rendkívül egyszerűen, a nap 24 órájában bármikor megköthetik utasbiztosításukat az országban található több mint 1400 OTP bankjegy-automatánál. A tranzakció bankkártyával történő vásárlásnak számít, ezért azt nem terheli tranzakciós díj sem, és a szolgáltatás bármely bank által kibocsátott PIN-kódos kártyával elérhető. Ehhez a megoldáshoz ugyan egyszer egy ingyenes regisztráció szükséges előzetesen, de megéri, hiszen ettől kezdve ATM-en bármikor elintézhetjük utasbiztosításunkat.

4 tipp, ha az utolsó pillanatra hagytad az utasbiztosítást

 

4. tipp: A legközelebbi OTP Bankfiókban vagy Groupama Garancia irodában

A Groupama Garancia Biztosító utasbiztosítása országos iroda- és üzletkötői hálózatában és az ország legkiterjedtebb bankfiók-hálózatával rendelkező OTP Bankban is elérhető.

 

További információ és kötési lehetőségek: www.groupamagarancia.hu

Online utasbiztosítás megkötése percek alatt itt >>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top