Szabadidő

Obama, mint bébiszitter

Szókimondó mesekönyv felnőtteknek. Egyénre szabott pólót terveznek harminc dollárért az Olsen ikrek, és kiderül az is, miért lesz Obama a bébiszitterünk. Heti linkajánló.

1. Amikor egyik este kimerítő küzdelem után végre sikerült alvásra bírni a lányát, Adam Mansbach idegesen bejelentette a Facebookon: következő könyve Go the Fuck to Sleep! (körülbelül: Aludj már el, cseszd meg!) címmel jelenik majd meg. Valójában esze ágában nem volt könyvet írni, de a lehengerlő reakciót látva meggondolta magát. Így született meg ez a verses képeskönyv, amely az esti lefektetés körüli harcokba belefáradt szülőknek üzeni: nem vagy egyedül! A könyvben keveredik az altató műfaja és a kétségbeesett szülői felkiáltás: „tudom, hogy nem vagy szomjas, hagyd abba a hazudozást, feküdj már le és aludj!” A könyv vezeti az Amazon eladási listáját, számtalan nyelvre fordítják le éppen, és a Fox stúdió már meg is vette a filmjogokat. A hangoskönyv-verziót Samuel L. Jacksonnal vették fel:


Aludj már el, *ssza meg
2. Az Olsen ikrek legújabb húzása a Stylemint nevű oldal. Az online vásárlási platform nem pusztán bolt, hanem stílustanácsadó is. A regisztráció során ki kell választanunk néhány példa közül a saját stílusunknak leginkább megfelelő összeállításokat, kedvenc boltjainkat, majd havonta felajánlanak egy ízlésünkre szabott harmincdolláros pólót, amelyet az ikrek maguk terveznek.


3. Ha politikusnak nem válik be, bébiszitternek még elmehet az amerikai elnök. Obamának van érzéke a kisbabákhoz, ahogy az alábbi videóból kiderül:

 

Aludj már el, *ssza meg4. Akinek túl kevés a Marie Claire havi megjelenése, jó tudnia: a magazinnak blogja is van.

5. Csak interjúkat és csak a legjobbakkal (Jack Nicholson, Mick Jagger, Sofia Coppola és Ewan McGregor) közöl egy új online magazin, a The Talks. A világos tematika letisztult dizájnnal párosul az oldalon.

Aludj már el, *ssza meg6. A Needcube.hu-t egyfajta online adok-veszek faliújsághoz tudnánk hasonlítani, ahol a kecsketejtől a kabrióig mindenfélével seftelnek. Majd meglátjuk, hogy működőképes lesz-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top