Szabadidő

Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker keresi a legtöbbet

Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker vezeti a legjobban kereső hollywoodi színésznők listáját, mindkét filmcsillag 30 millió dollárral növelte bankszámláját 2010 és 2011 májusa között.
Megvan Amy Winehouse utódja!

A Forbes pénzügyi magazin összesítése szerint Angelina Jolie Salt című kémfilmje sikerének, valamint Az utazó című filmnek köszönhette előkelő helyezését. Előbbi világszerte 300 millió, utóbbi 280 millió dollárt hozott a kasszáknál. Sarah Jessica Parker sikersorozata, a Szex és New York ismétléseiből és a széria filmfolytatásának második részéből tett szert csillagászati összegekre. A Szex és New York 2. 290 millió dollárt keresett a jegypénztáraknál. A színésznő producerként is részt vett a sikertörténetben.

„Talán meglepő, hogy Sarah Jessica Parker a lista élén áll, de sokan nem tudják, hogy sokat keres parfümjei és reklámszereplései révén is” – írta a Forbes.com. A két színésznőt Jennifer Aniston és Reese Witherspoon követi egyaránt 28 millió dolláros keresettel. Aniston legutóbbi nagy dobása a Kellékfeleség című film volt, amely a negyedik legjobban kereső munkája lett a színésznőnek. A tavalyi listát még Sandra Bullock vezette, a híresség azonban az utóbbi bő egy évben nem forgatott, így visszaesett a kilencedik helyre 15 milliós bevétellel.

 
Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker keres a legtöbbet
 
Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker keres a legtöbbet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top