Szabadidő

Bulizás felső fokon és perc alapon

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Telekom az idén nyáron is hozzájárul ahhoz, hogy a Heineken Balaton Sound fesztivál közönségének minél több minőségi élményben legyen része, illetve azokat könnyen megoszthassa rokonaival, ismerőseivel.

A T-Mobile Teraszon esténként a világ minden tájáról érkező DJ-k és formációk veszik birtokba a színpadot. Ott lesz a világ tíz legjobb DJ-jének egyike, John Digweed, aki már 2010 nyarán bevéste a nevét a Heineken Balaton Sound partilegendáriumába elsöprő sikert arató house-maratonjával.

Bulizás felsőfokon és perc alapon

Fellép még a techno, az acid house és a drum ‘n’ bass világában is otthonosan mozgó Josh Wink, vagy a kortárs dél-amerikai klubkultúra fenegyereke, Ricardo Villalobos legjobb tanítványaként is ismert Luciano, hogy a hajnalig tartó bulihangulatról és a szédületes tempóról gondoskodjanak DJ-társaikkal öt éjjelen át.

A T-Mobile Teraszán mindezeken túl igazi felüdülés várja a fesztiválozókat: a parton kényelmes nyugágyakon pihenve élvezhetik a napsütést. Ugyanitt napközben kellemes lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. A megszokott kényelmi szolgáltatások mellett ingyen internet és mobiltöltő állomás vehető igénybe, a fenntarthatóság jegyében működő kézműves alkotósátorban pedig bárkinek lehetősége nyílik saját készítésű, újrahasznosítható anyagokból fesztiváltáskát, vagy akár matracot, ékszert, hasznos kelléket készíteni.

Bulizás felsőfokon és perc alapon

Idén is lesz fesztiválexpressz, amely a Zamárdi vasútállomás és a rendezvény bejárata között biztosít ingyen transzfert. Azok sem maradnak le semmiről, akik csak egy-egy koncert idejére szeretnének a fesztiválra ellátogatni, hiszen a Heineken Balaton Sound-on igénybe vehető a mobilon is megvásárolható Percalapú Fesztiváljegy.

További információk!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top