Szabadidő

A legszebb lánykérés

Szem nem marad szárazon. Magyar közösségi pólótervezés, bizarr fotóblog és egyéb érdekességek heti linkajánlónkban.

1. Boldogító igen

Hogyan zavarja le a legtöbb férfi a leánykérést? Sokféleképpen, mindenesetre olyanról még nem hallottunk, hogy valaki beszervezze kiválasztottja ötven évvel idősebb hasonmását és filmet forgasson e célból. Az alábbi film láttán szem nem marad szárazon és még a legmegátalkodottabb házasságellenes amazon is zihálva kapkodna a gyűrű után.

A legszebb lánykérés2. Utazás és dizájn

Utazós weboldalból van millió, most azonban találtunk egyet, amely az utazás szeretét összeköti a dizájn iránti rajongással. A Design Tripperen számos európai úti célt is találunk (Horvátországot már igen, Magyarországot még nem), többek között ezt a toszkán viskót.

3. Érdek nélkül

Szokatlan, meghökkentő, olykor bizarr és zavarba ejtő, de mindenképpen üdítő látvány a szemnek a Capsules of Energy fotóblog.

4. 102

„89 országban jártam, és igen, maradt elég felfedezni való, mivel 192 ország van (legalábbis az ENSZ szerint), úgyhogy még a felénél sem tartok” – írja magáról blogjában Travellina, alias Kisgyörgy Éva. A megszállott, civilben közgazdász utazó olyan élvezetesen ír, hogy akkor is érdemes végigböngészni a blogját, ha momentán nem készülünk Laoszba vagy Gambiába.

5. Zene másképpen

A másolt kazetták korszaka rég elmúlt, a mixtape azonban legjobb formájában éledt újra egy New York-i tervezőgrafikus jóvoltából. Adam Parks a zenei listákhoz szépen illusztrált „borítókat” is készít.

6. Saját póló

Csak idő kérdése volt, mikor jelenik meg a Spreadshirt (www.spreadshirt.net/) mintájára az első magyar közösségi pólótervező oldal. A Birdband.hu-ra bárki elküldheti az általa tervezett pólómintát, majd ha a közösség megszavazza, legyártják, és minden eladott póló után 500 forintot zsebelhet be az illető.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top