Szabadidő

Könnyed nyári program, azért-is-suzuki Beach

Nyári receptünk: végy egy kellemes vízpartot, egy csokor hamisítatlan nyári programot, néhány érdekességet és értékes nyereményeket. Máris összeállt a nyári azért-is-suzuki rendezvény, az azért-is-suzuki Beach.

Szeretettel várunk mindenkit július 30-án 14-től 20 óráig a Kopaszi-gáton!

Ez a délután pontosan arról fog szólni, amiről egy nyári szombat délutánnak szólnia kell: a felhőtlen kikapcsolódásról. Lesz itt minden a gyerekprogramoktól kezdve a Back II Black koncertig, a frissítő masszázstól a harcművészeti bemutatóig.

Könnyed nyári program, azért-is-suzuki Beach

Lehetőség lesz a Suzuki modellek kipróbálására is (beleértve a jelenlegi csúcsmodellt, a Kizashit is), sőt a tesztvezetők Kizashi-hétvégét, vagy akár 2 millió forintos árengedményt is nyerhetnek. (Részletek a 2millio.hu weboldalon. A 2 millió Ft árengedmény bármely hazai gyártású, új Suzuki gépkocsi megvásárlása esetén érvényesíthető 2011. december 31-ig.)

A részletes program:

  • 14:30
    Köszöntő
  • 15:00 – 15:30
    MC DC koncert
  • 16:00 – 16:15
    Beszélgetés az olimpikonokkal
  • 16:30 – 17:00
    Harcművészeti bemutató
  • 17:45 – 19:15
    Back II Black koncert
  • 18:30
    Kizashi-teszthétvége sorsolása
  • 20:00
    Zárás

14:00-18:00-ig folyamatosan

Gyermekprogramok, roboszörf, strand-kosárlabda, strand-röplabda, kókuszdió-elkapó verseny, kenuverseny, hajós gyorsasági verseny, masszázssátor, kizashis karikatúra-készítés, folyamatos autótesztelés, pólófestés.

A belépés ingyenes, találkozzunk az azért-is-suzuki Beachen!

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top