Szabadidő

Lekváros kenyerekből rakták ki Pippa Middleton híres fenekét

Egy brit képzőművész meglehetősen sajátos műalkotást készített Pippa Middleton két legismertebb testrészéről: az arcáról és a fenekéről.

Nagyjából 15 000 darab lekvárral megkent kenyér felhasználásával 24 óra alatt egy tucat önkéntes segítségével készült el Laura Hadland két gigantikus alkotása. A 13, illetve 20 méter átmérőjű óriásmozaikok alapjául a fiatalabbik Middleton lány portréja, illetve az a már ikonikussá vált fotó szolgált, melyen Pippa a királyi esküvőn bekíséri nővérét a Westminster apátságba – és amely egy csapásra világhírűvé tette a hátsó felét.

 
Lekváros kenyerekből rakták ki Pippa Middleton fenekét
 Fotó: Daily Mail

 

A projektet szponzoráló brit étteremlánc korábban megszavaztatta vendégeit, ki az a brit női híresség, akivel legszívesebben reggeliznének együtt. A szigetországban dúló Middleton-hisztériának köszönhetően a legkevésbé sem meglepő módon Pippa gyűjtötte be a legtöbb voksot, ezért készült éppen róla a ragacsos műremek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top