Szabadidő

Utálják a nők, ha fényképezik őket

Minden második nő ki nem állhatja, ha fényképezik. Mégpedig azért, mert ennyire elégedetlenek magukkal...

A nők fele utálja, ha fényképezikEgy brit kozmetikai vállalat megbízásából készült felmérésből kiderült, hogy a legtöbben a fogsoruk állapotával elégedetlenek: túl sárgának vagy rendezetlennek találják azt.

A megkérdezettek 14 százaléka vallotta be, hogy nevetőráncait szégyelli, de sokan tartanak attól is, hogy épp pislogás közben kapják le őket. Vannak, akik a ruháik miatt vannak zavarban, de nem kevesen akadnak, akik legfőképpen azért ódzkodnak fényképezkedéstől, mert attól tartanak, hogy a fotó felkerül valamelyik közösségi oldalra, és ott kritikus megjegyzések céltáblájává válik.

A kutatás fény derített arra is, hogy a nők 36 százaléka még az esküvője napján sem szívesen állt vagy állna fényképezőgép elé.

„Próbáld magad jól érezni! A mosolygó szemek sokkal vonzóbbak, mint egy műmosoly. Az álladat döntsd lefelé és nézz kicsit felfelé, ez ugyanis vékonyabbnak mutatja az arcot és kihangsúlyozza az arccsontokat” – tanácsolta a fényképezőgép előtt bizonytalankodó nőknek Daniel Kennedy brit sztárfotós. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top