Szabadidő

Szerencsés család: anya és lánya is nyert a lottón

A McCauley családban anyáról lányára öröklődik a szerencse. Az amerikai família nőtagjai újra és újra komoly összegeket nyernek a lottón.

A család még 1997-ben 15 és fél millió dollárt, vagyis közel 3 milliárd forintot nyert a New York-i állami lottón, ezzel azonban nem érték be. Az anyuka, Anne továbbra is lelkesen lottózott. Nem hiába, hiszen 160 000 dollárt, azaz 30 millió forintot kaszált a Carolina Cash nevű játékon, illetve az évek folyamánA világ legszerencsésebb családja többször nyert 1000 dolláros, azaz 185 000 forintos összegeket más sorsolásokon. 

A legfiatalabb lány, Kimberly a közelmúltban kapott csak rá a lottózásra, máris megütötte azonban a 100 000 dolláros, azaz közel 18 és fél millió forintos főnyereményt egy újonnan indult játékon. „Nem gondoltam, hogy bármit is nyerni fogok, azt hittem, hogy csak az anyukám ennyire szerencsés. Ez kissé nyomasztó, de persze jó értelemben” – nyilatkozta a lány egy helyi magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top