Szabadidő

Megvannak a Szex és New York új főszereplői?

Szinte biztosra vehető, hogy elkészül a harmadik Szex és New York mozi, amely nem az előzőek folytatása lesz, hanem a négy főszereplő fiatalkorát mutatja be.

A tizen-huszonéves karaktereket azonban nem a sorozat és a első két mozi sztárjai, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon alakítják majd, hanem életkorban megfelelő, fiatal színésznők. Bár hivatalosan még nem jelentették be a szereposztást, a sajtóértesülésekből már kikövetkeztethető, hogy kik a legnagyobb esélyesek a főszerepekre.

Fiatalabbra cserélik Szex és New York főszereplőitCarrie – Elizabeth Olsen

Az Olsen ikrek 22 éves húga, Elizabeth idáig inkább híres-hírhedt nővérei árnyékában élt, és nem mellesleg kitanulta a színészmesterséget. Az elmúlt néhány évben inkább színházban játszott, valamint kis költségvetésű, illetve művészfilmekben szerepelt, jelenleg azonban két nagy durranásnak ígérkező mozifilmben is forgat, és ő a fő várományosa az ifjú Carrie Bradshaw szerepének is, ami mindenképp meghozhatja az áttörést a nővéreinél állítólag nagyságrendekkel tehetségesebb színésznő számára.

Samantha – Blake LivelyFiatalabbra cserélik Szex és New York főszereplőit

Bár a bulvársajtó korábban arra tippelt, hogy Carrie-t alakítja majd, mostanra valószínűbbnek tűnik, hogy Samantha szerepében láthatjuk a filmben A pletykafészek sztárját, Blake Livelyt. Külső megjelenését, habitusát tekintve valóban sokkal inkább ez a karakter passzol hozzá.

Fiatalabbra cserélik Szex és New York főszereplőitCharlotte – Selena Gomez

A 19 éves Disney-üdvöskét bájos pofija és jókislány-imázsa mindenképp alkalmassá teszi a naiva Charlotte York eljátszására. A hírek szerint ő az, akinek a szerepeltetéséhez maga az írónő, Candace Bushnell is leginkább ragaszkodik.

Miranda – Emma RobertsFiatalabbra cserélik Szex és New York főszereplőit

Emma gyerekkora óta szerepel tévé-, illetve mozifilmekben – a legismertebb ezek közül a Sikoly 4. –, sokan azonban egyelőre inkább csak úgy emlegetik, mint Julia Roberts unokahúgát. Ha igazak a vonatkozó pletykák, a 20 éves lány Miranda szerepében bizonyíthatja, hogy „alanyi jogon” is helye van Hollywoodban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top