Szabadidő

Gazdihoz került a Hitlerre hasonlító cica

Miután híre ment, hogy a kutyának se kell, nagyon kapós lett a Hitler után Kitlernek becézett macskakölyök, így végül sikerült otthont találni neki.
Kitler
Kitler cica
Fotó: bestweekever.tv

Angolul a kölyökmacska kit, innen a Kitler elnevezés. Az állatnak az orra tövénél van egy fekete foltja, amely a náci diktátor bajuszára emlékeztet, bár a 6 hetes cica amúgy lány. Az utcáról került a godmanchesteri menhelyre igencsak lesoványodva, az éhhalál szélén. Az intézet látogatói egyáltalán nem kapkodtak utána, mert inkább hagyományosabb külsejű állatokat vesznek magukhoz.

Csakhogy a brit Metro újságban pont nyilatkozott a menhely szóvivője, elmondta, évente több mint ötezer állatnak találnak gazdát, de Kitlert kerülik a befogadók, pedig nagyon kedves és játékos. A hírt ráadásul egy olyan fotóval illusztrálták, amelyen a macska bal első lábát előrenyújtja a náci köszönésre emlékeztetően.

A cikk hatására megmozdultak a gazdijelöltek, a menhely félezer telefonhívást és e-mailt kapott, és nemcsak Nagy-Britanniából, hanem szerte a világból. Úgyhogy már van gazdája és otthona Kitlernek, de az új neve: Luminus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top