Szabadidő

Itt bevallhatsz mindent! – webperces

E heti linkajánlónkban Madonna királyi afférja után bemutatunk egy oldalt, ahol névtelenül bárki kifecsegheti a világnak legféltettebb titkait, és egy magyar sütiblogot, amelynek fiatal írójáról még hallani fogunk.

Itt mindent bevallhatsz!1. Madonna rendez
Madonnáért színésznőként soha nem rajongtak a kritikusok, pár hónap múlva azonban kiderül, beválik-e rendezőnek. A brit trónról egy elvált, amerikai nő kedvéért lemondó VIII. Eduárd története régóta filmvászonra kívánkozik, az énekesnőt azonban nemcsak a különös szerelmi történet izgatta, hanem az is, hogy két, a maga idejében igazi stílusikonról forgathat filmet: a filmben szereplő összes jelmez Dior- és Cartier-kreáció. Az első képek mindenesetre sokat ígérőek.  

2. Le a szeptemberrel!
A végéhez közelít a nyár. Még szerencse, hogy jégkrém formájában egy ideig még magunkra ragaszthatjuk…

3. Bizarr és szomorú titkok a neten
Blognak indult, majd társadalmi mozgalommá nőtte ki magát az amerikai Postsecret nevű oldal. A résztvevők saját készítésű képeslap beküldésével osztják meg névtelenül legféltettebb titkaikat a világgal. A néha szórakoztató, olykor azonban szomorú, bizarr és felkavaró posztokból több könyvet is kiadtak, az alapító Frank Warren pedig egyetemeken turnézik, társadalmunk tabutémáiról beszélgetve közönségével. 

4. Cukrászzseni
A Kiskanál nemcsak azért tűnik ki a gasztroblogok közül, mert sütikre specializálódik és gyönyörű képeket közöl, hanem mert indulásakor a blogíró még tizenhét éves sem volt és csak idén érettségizett. Nemsokára elkezdhet cukrásznak tanulni, de minek? Szerintünk már most megnyithatná cukrászdáját.

5. Válassz!
Ez vagy az? – kérdezi fotóblogjában Melanie, mi meg alig tudunk választani, a hasonlóságon alapuló párosítások mind szépek.

6. Adj!
Annyiszor segítenénk, de nem tudjuk, hogyan. A Magyar Élelmiszerbank önkéntesei összegyűjtik a boltokban, gyárakban felhalmozódott fölösleges élelmiszert, és eljuttatják az illetékes karitatív szervezetekhez és önkormányzatokhoz, ahol szétosztják a rászorulóknak. Itt jelentkezhetnek a támogatók és önkéntes segítők!

7. Lendülj mozgásba!
Sokan, akik irodában dolgoznak, érzik, hogy nagy szükségük lenne rá, hogy időnként átmozgassák a tagjaikat, a stresszt pedig valami nyugtató tevékenységgel vezessék le. Akiknek az aerobik túl pörgős, azok a jógával szoktak próbálkozni – ebből viszont rengetegféle van. A Jade Jóga és Életmód Stúdió nyílt napján ki tudjuk választani, melyik az igazán ránk szabott – de másfajta mozgásokkal is megismerkedhetünk. Gyermekjóga, karcsúsító jóga, pilates, alakformáló tréning… a családias hangulatú stúdióban állítólag a kezdők is jól érzik magukat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top