Szabadidő

Mr. Rock And Roll a Margitszigeten

Csókkirály, Hotel Menthol, Limbó hintó... vannak dolgok, amiket nem lehet megunni. Szombaton ismét Fenyő Miklósé a Margitszigeti Szabadtéri Színpad!

Best of Rock and Roll – így szól a Margitszigeti Szabadtéri Színpad holnapi nagy dobásának címe. És hát ki is lehetne minden idők best ofja a rock and rollban, ha nem Fenyő Miklós? Igen, újra beizzítják a Chevyket, elő a kockás zakókkal, biztosan maradt még a csillámzseléből is.
2011. augusztus 27-én tehát Fenyő-koncert a Margitszigeten, és mi minden még!

A nosztalgiát nem lehet megunni, itt minden hagyományos. Már csak a helyszín és az időpont is, ilyenkor mindig a csókkirályoké a színpad. Ám nem igazi az a tradíció, ami nem képes megújulni: 2011-ben a legendás Fenyő Gyöngye zenekar big band kíséretet kap a még különlegesebb hangzás érdekében.

Az ígéretek szerint „a lehető legpörgősebb bulit varázsolja majd a színpadra Fenyő Miklós és a két meghívott sztárvendég, akik a rockabilly műfaj legnépszerűbb képviselői: a Mystery Gang és a Prison Band minden bizonnyal felpezsdíti a nem mindennapi nyári helyszín hangulatát!”, düböröghet a jailhouse rock.

Ami viszont nem változik: „a különleges látvány, díszlet és show idén is magával ragadja majd Mr. Rock And Roll hűséges rajongótáborát” – ígérik a szervezők. Ami a show-t illeti: a Csacska Macska Vokál, valamint a Jampi Angyalok Tánckar ezúttal sem hiányozhatnak; csakúgy, ahogyan az igazi rajongók sem. Az ő toplistájuk egyébként valahogy így néz ki: „Csavard fel a szőnyeget”, „Csókkirály”, „Hotel Menthol”, „Limbó hintó”, „Napfény a jégen” – a sorrend tetszőleges. Nos, a mi részünkről már csavarjuk is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top