Szabadidő

Férfimegőrző nyílt az unatkozó pasiknak egy IKEA-ban

A gyerekmegőrzők mintájára férfimegőrzőt nyitottak a legismertebb svéd bútormárka egyik ausztráliai áruházában.

Míg a nők hosszasan válogatnak a csinos bútordarabok és lakáskiegészítők között, a velük érkező férjek, barátok a férfimegőrzőben múlathatják az időt a sidney-i IKEA-ban.

A megőrzőben minden adott ahhoz, hogy a férfiak kellemesen érezzék magukat: kényelmes kanapékon ülve férfimagazinokat és napi sajtót olvasgathatnak, klasszikus és számítógépes játékokat játszhatnak, vagy akár sportközvetítéseket is nézhetnek a kihelyezett nagyképernyős tévéken. 

Férfimegőrző nyílt az unatkozó férjeknek

 

Annak érdekében pedig, hogy azért az önfeledten vásárolgató nők se veszítsék el teljesen az időérzéküket, a megőrzőbe „beadott” férfi kísérőért cserébe egy elektronikus készüléket kapnak, amely félóránként sípoló hanggal figyelmezteti őket az idő múlására.

A szolgáltatást egyelőre kísérleti jelleggel vezették be az ausztráliai áruházban. Örülnétek, ha az itthoni áruházban – mondjuk a puha labdákkal megtöltött gyerekmegőrző mellett – itthon is lenne ilyen?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top