Szabadidő

Vidd a párod rallycross-versenyre!

Vágódj be a pasidnál, és kínáld meg egy kiadós adrenalinfröccsel: menjetek Autocross és Quad parádéra. Meglátod, hálás lesz a szokatlan programválasztásért.

A Rallycross–Autocross Országos Bajnokság következő futamában autók, szöcskék és quadok küzdenek az első helyért murván és betonon. Igazi férfimulatság, sűrű tesztoszteron- és benzinszaggal, motorbőgéssel, ahogy a gépek egymásnak csapódnak a murván és betonon.

A futamot szeptember 18-án, vasárnap rendezik Kecskemét és Budapest között félúton, a Kakucs-ringen. Ráadásként Quad Short Track bajnoki derbivel, többórás gladiátori küzdelemmel szórakoztatják a látogatókat, szóval aki szereti az ilyen szórakozást, annak tényleg vétek lenne kihagynia.

Ennek az autósportnak az a különlegessége, hogy egy helyről láthatók a futamok, ráadásul egyszerre öt-hat autó van a ringben. A pályát kanyarokkal tűzdelt, rövidebb egyenes szakaszok váltják, melyeknek egy része szilárd burkolatú, a többi murva. Több kategóriában is indulnak majd autók. A leglátványosabb csaták az úgynevezett Super Cars gépeitől várhatók.

 

Vidd a párod rallycross-versenyre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top