Szabadidő

A terhes Bellát Kate Middletonná maszkírozták

Alig több mint hatvanat kell aludni, hogy láthassuk az Alkonyat kettébontott záró epizódjának első részét. A Hajnalhasadás bemutatója előtt most vadonatúj, bővített videó látott napvilágot, melyben nemcsak az esküvőbe, hanem már a kegyetlen vámpírszülésbe is bepillanthatunk.

Úgy tűnik, Kate Middleton esküvői ruhájának egyszerű, de stílusos eleganciája is megihlette az alkotókat, amikor Edward és Bella nagy napját álmodták vászonra. Kristen Stewart sminkje első blikkre szintén az angol hercegnét (a nagyon lefogyott verzióját) idézi, főleg olyankor, amikor csúnyán elsápadva veszi tudomásul a tükör előtt, hogy egy vámpírkölökkel terhes. Míg a korábbi előzetes elsősorban a ceremóniára koncentrált, ezúttal jóval többet kaptunk abból, mi várhat még ránk novemberben.

Átélhetünk egy minden ízében ágyrengető szeretkezést és egy nagyon romcsi „nászutas” időszakot, ami után kiderül, hogy a vámpírok nemcsak a fogaikkal csinálhatnak maguknak gyereket.

Ezen felül láthatjuk Jacob megható búcsúját és azt, hogy a folyton félmeztelen vérfarkas-srác még a saját fajtája ellen is kiáll, ha Bella védelmezéséről van szó. A két faj közti konfliktusoknál és az esküvőnél is izgalmasabb lesz azonban a lány szülési kísérlete, aki az életveszély dacára minden eszközzel próbálja védeni hibrid kicsinyét az életére törőktől, akár a saját élete árán is. Bár a nem mindennapi, véresnek ígérkező szülés miatt ez az epizód horrorisztikusabbnak ígérkezik elődeinél, de a tini célközönség miatt kételkednénk benne, hogy Hollywood igazán brutálisra merné venni a figurát. November 17-én meglátjuk.

Az új előzetest ITT nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top