Szabadidő

Kölyökparádé – ahol játszva tanulhat a gyerkőc

Tartalmas családi hétvégét és beteg gyerekek megsegítését is ígéri a BNV mellett rendezett Kölyökparádé.

Kölyökparádé - ahol játszva tanulhat a gyerkőcTöbb hasznos foglalkozáson is részt vehetnek október 21. és 23. közt azok a gyerekek, akik ellátogatnak a Hungexpo Vásárközpontban tartott rendezvényre: például szakértők vezette játékos foglalkozásokon megtapasztalhatják, melyik szakma tetszene nekik a leginkább, közben pedig észrevétlenül, játszva tanulhatnak. Persze lesznek könnyedebb mókák is, mesehallgatás, mozi, legó és különféle táncos-zenés műsorok. Hogy a szülők is haszonnal töltsék az időt, míg a gyerek játszik, egy sor hasznos infót begyűjthetnek a biztonságos internetezésről, kamaszkori problémák kezeléséről, a gyerek immunrendszerének erősítéséről.

A Kölyökparádén a Mosoly Alapítvány szakembereinek segítségével te is beléphetsz a mesék világába. Megcsodálhatod az égig érő fát, készíthetsz vasbocskort, és szembenézhetsz a sárkánnyal is. A mesékben mindennek megtalálható a mesebeli párja, a megbetegedésnek és a meggyógyulásnak is. A mese és a benne rejlő szimbólumok, mesehősök, segítők és varázslatos helyszínek a hétköznapokban is segítőink lehetnek.

A mosolyparade.hu weboldalon minden fontosat megtudhattok a Mosoly Alapítványról és az általuk végzett munkáról, sőt most a weboldalon keresztül is segíthettek, hogy a krónikusan és súlyosan beteg gyerekek több esélyt kapjanak az élettől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top