Szabadidő

Lady Gaga énekelt Bill Clinton szülinapi buliján – videó

Marilyn Monroe nyomdokaiba lépett Lady Gaga. Na jó, ő nem az aktuális, hanem egy exelnöknek énekelt, de akkor is nagy szám volt.

A hétvégén nagyszabású jótékonysági koncerttel ünnepelték meg Hollywoodban Bill Clinton 65. születésnapját – mely egyébként még augusztus 19-én volt –, illetve egyben az általa létrehozott alapítvány fennállásának 10. évfordulóját. Az eseményen számos híresség tiszteletét tette, ott volt például Jessica Alba, Jane Fonda, Fergie, Sofia Vergara, Chevy Chase, Colin Farrell és Ashton Kutcher is. A műsorban fellépett többek között Usher, a U2 frontembere, Bono, valamint Lady Gaga is.

A popénekesnő Clinton tiszteletére ez alkalomból a Bad Romance című slágerének címét és szövegét is Bill Romance-re módosította. „Ez az első Marilyn-pillanatom. Mindig is szerettem volna egyet” – mondta a mikrofonba Lady Gaga, mielőtt belekezdett volna a dalba, arra az ikonikus pillanatra utalva, amikor Marilyn Monroe 1962-ben elénekelte a Happy Birthday-t J. F. Kennedy elnök születésnapján.

 

 

Bill Clintonnak és családjának rendkívüli módon tetszett a popsztár előadása. „Én vagyok az egyetlen olyan ember a történelemben, aki elnök volt, majd pedig az elnöksége után a születésnapi partijára eljön Lady Gaga és a külügyminiszter is” – viccelődött később a színpadon Clinton, a feleségére, Hillaryre célozva, aki jelenleg az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top