Szabadidő

Apasági hír élő adásban

Imádnivaló képsorozatban örökítette meg barátai reakcióját egy férfi, mikor megtudta, hogy apa lett. Heti linkajánló.

Apa leszek, mondta a fotós és kattintott1. Apa leszek, katt-katt
Londonban 29 évesen meglehetősen korainak számít szülővé válni. Miután főnöke is teljesen elképedt a nagy hír hallatán, Tom Robinson fotós elhatározta, hogy megörökíti családja és barátai első reakcióját. A páratlan képsorozat egyszerre mulatságos és megható. Minden jövendőbeli szülőt az ötlet másolására buzdítunk: ki ne akarná egyszer tudni, hogyan reagált a világ érkezésének hírére?

2. Lábfürdőzzünk a miniszterrel vagy palacsintázzunk az elnökkel?
Izland ma Björk, Olafur Eliasson, a borzongató krimiirodalom és a kiszámíthatatlan vulkánok nélkül is Európa egyik legmenőbb helye. A reykjavíki partiélet mellett ebben minden bizonnyal a sármos helyiek is szerepet játszanak, amire jó példa egy új izlandi turizmusoldal is. Az Inspired by Icelandon a szimpatikus elnök a felesége palacsintájával, minisztere közös lábfürdőzéssel, a főváros polgármestere izlandi sushival csalogat. Az oldalon eddig mintegy hatvan izlandi tette közzé rövid videós meghívását, mi pedig válogathatunk a gleccsermászás, bálnanézés, pulcsikötés vagy északifény-fotózás közül.  

3. Vermeert mindenkinek!
Megkockáztatjuk, az alábbi ötletet legalább annyira tátott szájjal bámulják majd a vendégek, mintha az eredeti gyöngyfülbevalós lányt függesztenénk ki a nappali falára. Kell némi szög meg fonál, és a holland webáruház mintái alapján már kalapálhatunk is magunknak egy Vermeer-képet.

4. Ezt hordjuk jövőre
Szuperrövid nadrágok, köldökmutogatás, pasztellszínek és charlestonruhák: így lehetne jellemezni a New York magazin képes összefoglalóját a divathét alapján a jövő évi trendekről. Úgy tűnik, a maxiruhát elpakolhatjuk a szekrény mélyére.

5. Magyarok diktálják a zenét a jövőben?
Már most is ez a helyzet sok online videós buliban szerte a világon. A Szakál testvérek által kifejlesztett Dragontape-nek köszönhetően nem kell DJ-t keríteni a házibulihoz, a videoremixelő szoftver segítségével minden vendég hozzárakhatja kedvenc Youtube-os számait a zenelistához.

6. Panyi és Pont
Panyi Zsuzsi nevét jól ismerhetjük a WAMP-vásárokról, de talán nem sokan tudják, hogy az ékszertervező évente több alkalommal webmagazint is megjelentet. A Pontban mindig találunk érdekes tervezőket és szép tárgyakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top