nlc.hu
Szabadidő
VV Veronika bosszút állt Cristofelért

VV Veronika bosszút állt Cristofelért

VV Eszter ősi törvényt sértett: rámozdult a más pasijára. Mennie kell.

VV Veronika bosszút állt Cristofelért„Ekkora közösségben nem lehetnek titkok, úgyis minden kiderül” – látta be Eszter a Való Világ második kiválasztásán. A lány arra utal, hogy mindenki megtudta: „rámozdult” Veronika pasijára, Cristofelre. Egész pontosan volt egy pillanat, amikor beindították egymást, és ezt meg is beszélték. Arra azonban senki nem számított (nem csoda), hogy Cristofel kiesése után mindezt levélben közli a villatársakkal és még vagy egymillió nézővel. A vasárnapi, második kiválasztás előtt Eszter ugyanakkor tagadta, hogy meg is állapodtak volna a szexuális aktus realizálásáról (ahogyan azt a fiú állította): „ilyen nem hangzott el, csak feltételes módban beszéltünk”.

Hogy ez volt-e az a momentum, ami miatt a Magyar Ügyvédi Kamara fegyelmi vizsgálatot indított egykori tagja, VV Eszter ellen, nem tudni, ennél azonban sokkal fajsúlyosabb tény lehet a lány számára, hogy a villaközösség – úgy tűnik – morálisan nem tud napirendre térni a történtek felett. „Undorító, mi jóban voltunk, akinek párkapcsolata van, arra nem megyek rá, egyszerűen undorító vagy, Eszter” – mantrázta Veronika a vasárnapi show-ban, majd műsorvezetői kérdésre felelve elmondta: „Főleg Cristofelt tartom hibásnak, de Esztert is. Egy ügyvédnőből nem nézném ki, hogy egy tizennyolc éves srácra rámozdul, ez számomra gusztustalan.” A műsorvezető ezen a ponton figyelmeztette a szemtanút, hogy nem áll fenn ok-okozati összefüggés a „vádlott” foglalkozása és a történtek között.

De nem ez volt az egyetlen jelentős konfliktus, ami borzolta a kedélyeket a héten. „Nem tudom tolerálni a viselkedését, bennem ellenszenveket kelt, zavar a csámcsogása, a folyamatos nyafogások…” – sorolta motivációit VV Vera a Dyával szemben kialakult ellenszenvével kapcsolatban. „Nem bírom elviselni a stílusát, az intelligenciának a hiánya zavar a legjobban” – vágott vissza érdekes érveléssel a cicaszemű (vö.: nyávogás) amazon.

A második kiválasztás előjátékába még egy hangulatkép vitt színt: VV Annamária meztelenségének fegyverével támadja VV Attilát – bejátszásban. „Rettenetes volt, fúj, megkaptam azt az élményt, amit soha nem akartam” – ért célt a módszer.

Úgy tűnik, a zuhanyzóbéli epizód mégsem okozott akkora sokkot, hogy a VV kétségkívül legintelligensebb játékosa a VV másik nem elhanyagolható szellemiségű tagját jelölje – úgy tűnik, a Cristofel elcsábítására irányuló – ezek szerint csupán elviekben létező – próbálkozás skandalumát semmi nem volt képes felülírni. A kiszavazás ennek megfelelően az alábbiak szerint alakult (95 százalékos szöveghűséggel, de nem hiánytalanul idézünk).

Veronika: Alapvetően a lányokkal nehezebben jövök ki, mint a fiúkkal. Van egy lány, akivel nyíltan utáljuk egymást, ez Dya. De szerintem sokkal rosszabb, ha valaki, akivel jóban vagyok, hátba döf. Undorító, Eszter, amit csináltál, én ezt nem tudom neked megbocsátani: kívül tágasabb neked.

Fecó: Olyan emberre rakom a jelet, aki barátomnak vallja magát. Az utóbbi időben közelebb kerültünk egymáshoz, de amikor van benne egy kis pia, ami a szívén, a száján. Ilyenkor megbánt. Ő Péter.

Péter: Van itt valaki, akit kedvelek és nincsen vele semmi gond, de kihúzza magát a játék sok részéből. Kényelemből, hogy ne kelljen felvállalni a véleményét, állandóan rám rakja a jelet. Kezdd el a Való Világot játszani, azt javaslom neked, Fecó.

Attila: Érzelmi alapon döntöttem. Az elmúlt két hét alatt ezzel a személlyel szándékosan alig beszélgettem, és most mindenki meg fog döbbenni. Próbáltam hozzá közeledni, elutasítások elutasítás hátán. Talán még volt egy kis becsapás is benne. Ezt a jelet baráti alapon teszem Eszterre, hogy Veronika érezze, vele vagyok. Kívül tágasabb.

Eszter: Olyan emberre fogom tenni, aki többszörösen megsértett indokolatlanul és alaptalanul. Bár volt rá eset, hogy bocsánatot kért, nem tartom ezt őszintének. Ő Shadi.

Annamária: Két fiún gondolkodtam, egyik az inkorrekt Shadi, a másik Attila, aki távol áll tőlem. Rendszeresen szar helyzetbe hozol, Attila. (Attilát jelölte – a szerk.)

Seherezádé: Kellemes, aranyos, szerethető arcát sokan megismerték, de csúnyán megbántott engem. Azt szeretném, hogy bent maradjál, de ez egy üzenet. Attila.

Shadi: Őt érzem a legtávolabb magamtól, nem értek egyet a módszereivel, a játékstílusával. Elfogadhatatlan dolgokat művel. Eszter.

Vera: Dyának idegesítőek a vonásai, a nyafogása, a hisztériája, ahogy a játékhoz áll… azt hittem, hogy a csámcsogást semmi nem tudja überelni, de az igen, hogy ma nem tehetem rá a jelemet, mert olyanra kell raknom, akiben nagyot csalódtam – Eszter.

Dya: Döntésem érzelmi alapú. Nem tudom elviselni, sem együtt élni vele. A villán kívül szeretném tudni. Vera.

Kinga: Sok helyzetben fölényes, idegesít. Nem vált ki belőlem impulzust – Eszter.

Csaba:
Arra teszem, aki a legtávolabb áll tőlünk. Ez nem ötperces döntés volt: Eszter.

Gergő: Eszter, veled a távolság nem csökkent. Shadi felőled meg annyi negatív impulzus jön… de Eszter, tiéd a jel.

A jel, amit már Kovács Ákos is megénekelt, Eszterre került tehát – általa nem várt mennyiségben: „Két-háromban biztos voltam, de van benne jó pár, ami megdöbbent. A botlásom miatt megsértettem egy lányt, aki jobban a közösséghez tartozik. A többiek úgy érzik, hogy mellé kell állni, ezt elfogadom. Csabától és Verától esett a legrosszabbul” – hangzott a lakonikus komment a kétségtelenül tekintélyes (hét darab) mennyiség láttán. Szerdán kihívás.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top