Szabadidő

Így élünk majd 2019-ben

Élő adás a gyerek iskolájából, újratöltődik az újság és kijelez a kávésbögre. Hogyan szerezhetsz támogatást és milyen az új menyasszonyiruha-divat? Kiderül heti linkajánlónkból.

2019-ben már hindiül is beszélget a gyerek
Tudjuk, az utópiákkal óvatosan kell bánni, hiszen pár évtizede még azt képzelték, hogy napjainkban már rég űrhajókon repkedünk melózni meg bevásárolni, közben meg ugyanaz a MÁV-vagon üzemel ma is. Ennek ellenére jólesik elmerengeni az egyik szoftveróriás videóján, amelyből kiderül, fölösleges ma a gyereket a kínaival kínozni, ha 2019-ben már imigyen kommunikálhat:

Odaát sem kolbászból van
Élménybeszámolók, tapasztalatok és tippek munkavállalással és megélhetéssel kapcsolatban magyaroktól, akik külföldön próbáltak szerencsét a Határátkelő blogban.

Így élünk majd 2019-ben

Kívánságlista online vásárlóknak
Az online vásárlás kínja: látunk valami szépet, de nem visz rá a lélek, hogy meglengessük a műanyag kártyát. A boltok oldalain külön-külön elmentett kívánságlista helyett csodaszép összesített saját listánk lehet a Wantworthy webes alkalmazással.

Így élünk majd 2019-ben

Sok kicsi sokat ér…
…tanultuk már az iskolai takarékbélyegekkel is anno, azonban a mondás ma is igaz. Nagyröptű terveid, megvalósításra váró projektjeid vannak és nem találsz befektetőt? Valójában 1 dollár adomány is elég lehet, ha a világ összes netezője a zsebébe nyúl. Kreatív projektekhez gyűjthetsz vagy adhatsz pénzügyi hozzájárulást a Kickstarter.com oldalon.

Így élünk majd 2019-ben

A fekete az új fehér
Próbálkoztak egy-egy színes övvel, masnival, bátortalan mintával vagy bézs árnyalatokkal, de a menyasszonyi ruha ma ugyanaz, mint száz éve volt: legfőképp fehér. Vera Wang az év bombasztikus celebesküvői után jobbnak látta, ha a változatosság kedvéért most a feketével kísérletezik. A Fashionologie-nak megvannak a bemutató képei.

Így élünk majd 2019-ben

Cosmo-webáruház
Camaïeu, Sinéquanone, MEXX és egyéb márkákkal valamint virtuális próbafülkével megnyitott a Cosmopolitan webshopja. Vége az időrabló bevásárlókörutaknak!

 

Így élünk majd 2019-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top