Szabadidő

Megszületett Jennifer Aniston új kapcsolatának gyümölcse

A pletykák ellenére Aniston és Justin Theroux románcából első körben nem egy baba, hanem egy film született, mégpedig a Wanderlust című vígjáték, melynek a forgatása közben ismerték meg egymást a fiatalok. Azt, hogy a vásznon is működik-e köztük a kémia, most megtudhatjuk közös filmjük első előzeteséből.

Arra, hogy a pletykalapok mellett a szerelmeseket a mozivásznon is láthassuk, már csak februárig kell várnunk, legalábbis akkor, ha Amerikába születtünk. A magyar premier időpontjáról egyelőre nincs hír, de valószínűtlen, hogy tavasznál tovább húznák a dolgot.

Megszületett Jennifer Aniston új kapcsolatának gyümölcse

A Wanderlust férfi főszereplője egyébként nem Theroux, hanem a mindig kisfiúsan bájos Paul Rudd, aki Aniston túlhajszolt párját alakítja. Együtt költöznek el New Yorkból, hogy aztán egy furcsa hippi közösségben kössenek ki, és ott találják magukat füvezés közben és furcsa helyzetekben egy szexuálisan igencsak szabados társaságban. Theroux egy dalos kedvű, természetbarát hippit alakít (aki nem ismerné fel az előzetesben, ő a hosszú hajú, szakállás csávó), akivel Jenniferünk meghitt hangulatban fej meg egy kecskét. Bízunk benne, hogy nem ezen jelenet forgatása közben szerettek egymásba…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top