Szabadidő

Családok politizálnak az új valóságshow-ban

A realityk szigorú szabálykönyve korábban tiltotta a politizálást és a vallási vitákat, de a tabuk megszűnni látszanak. A Yahoo az ABC tévétársasággal karöltve politizáló realityt forgat a webre az amerikai elnökválasztáshoz időzítve.

Ugyan az amerikai elnökválasztás időpontja még messze van (2012. november 6.), odaát már elkezdődött a készülődés. Ennek talán az egyik legérdekesebb állomása, hogy a Yahoo az ABC televíziós társasággal karöltve webrealityt gyárt, méghozzá a politikával a középpontban. A koncepció lényege, hogy nyolc politikailag aktív családot fognak követni, akik az elnökválasztásra készülve vitáznak és beszélgetnek egymással az aktuálpolitikai eseményekről. Az alkotók célja, hogy ezzel a módszerrel hozzák közelebb a politizálást a választókhoz. A webreality (Remake America) vezetője Glenn Beck konzervatív amerikai rádiós műsorvezető, politikai kommentátor lesz. A magyar változatra remélhetőleg még sokáig kell várnunk.

Családok politizálnak az új valóságshowban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top