Szabadidő

Hurrá, hétvége!

A szmogra való tekintettel a hétvégére nem ajánlunk szabadtéri programokat, de azért ha a tüdőnket nem is, de a fejünket kiszellőztethetjük.

Hurrá, hétvége!The Horrors
A Horrors olyan zenekar, amit elég nagy szám Budapesten látni, mert akár Londonban is felléphetnének. Az pedig külön jó, hogy egy kis helyszínen fogják az arcunkba tolni a pofátlan post-punkot, ami ugyan mindig emlékeztet valamire, amit már hallottunk, de legalább nem a Rádió 1 hitlistet kell leszkennelnünk az agyunkban, hogy rájöjjünk, mi volt az.
Hol? Dürer Kert, Budapest
Mikor? November 20.
Mennyiért? 4500 Ft
Ne menj, ha sem fogszabályzód, sem acélbetétes bakancsod nincs; valamelyikre szükség lesz.

Hurrá, hétvége!Budapesti Karácsonyi Vásár
A karácsonyi vásár legalább olyan megosztó, mint az „adidasosok” és „nike-sok” szembenállása tinikorban. Van, aki ájuldozik a mézeskalács- és forraltbor-illattól, mások pedig fejvesztve menekülnek ki a fadobozok közül, ahol pedig az idén már ellenőrzötten kézműves és igényes és megannyi egyéb szimpátiát növelő jelzővel teleaggatott ajándéknak alkalmas tárgyat lehet megvásárolni.
Hol? Vörösmarty tér, Budapest
Mikor? November 18-tól december 24-ig
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha magad is tudsz vállalható csuprot, zoknit, zekét vagy képkeretet eszkábálni.

Hurrá, hétvége!Baba-Mama Expo
Szinte lehetetlen felsorolni, hogy mennyi olyan terméket és szolgáltatást kínál az expó, aminek használatával kényeztethetjük anyai énünket és persze a gyermeket, aki, ha jó szülőkkel áldotta meg az ég, nem maradhat ki semmiből, ami a javát szolgálja. Lesz 3 és 4 D-s ultrahang, babavitaminok, bababútorok, babaékszerek, babasport, és persze rengeteg szép és hasznos ruha is.
Hol? Papp László Sportaréna
Mikor? November 18–20.
Mennyiért? 1800 Ft, gyerekeknek ingyenes
Ne menj, ha egyébként mosódióval mosol és magad varrod a gyermek játékait.

Hurrá, hétvége!Második Szolnoki Csokoládéfesztivál
Legalább ötszázféle csokit lehet majd megkóstolni a csokifesztiválon, ami pont 499-cel több, mint amire otthon általában lehetőségünk van. Vagyis ha nem vagyunk hajlamosak a hízásra és a pattanásosodásra, akkor itt a remek alkalom, hogy ezen a hétvégén ne szesszel bódítsuk magunkat, hanem próbáljuk meg a lehetetlent: együnk meg annyi csokit, amitől már érezhetően elöntenek a boldogsághormonok – mintegy másfél kilónyit.
Hol? Aba-Novák Kulturális Központ, Szolnok
Mikor? November 18–20.
Mennyiért? 600 Ft
Ne menj, ha még le kell adnod három kilót az ünnepekig!

Hurrá, hétvége!Alkonyat 4 – Hajnalhasadás
Ösztrosokk a léleknek, melyből megtudhatjuk, hogyan jár az, aki nincs résen és beleszeret egy vámpírba. Ha másért nem, hát azért kell megnéznünk, hogy tudjunk miről beszélgetni nőismerőseink azon tetemes hányadával, akik szerelmesek Robert Pattinsonba.
Hol? A mozikban
Mikor? November 17-től
Mennyiért? Mozifüggő
Ne menj, ha már egy vérvételen is elájulsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top