Szabadidő

Bóvlit árul Lady Gaga

Megjöttek az első képek Gaga New York-i boltjából. Karácsonyi ajándékajánló oldal, hogyan neveljünk kreatív gyereket, és bemutatkoznak a legjobb magyar illusztrátorok: heti linkajánlónk következik.
Bóvlit árul Lady Gaga

 

Gagaságok drágáért
Gaga-szörny díszíti a Barney’s áruház bejáratát a popsztár karácsonyi kollekciójának megjelenése alkalmából New Yorkban. Az installáció lenyűgöző, de mit árulnak odabent? Például halálfejes csokit 70 dollárért, gagás hógömböt 100 dollárért, az ezüstcsizmás karácsonyfadísz meg csak hatvanötér’ van.

Florance kedvencei
A kritikusok istenítik, a közönség imádja: a Florance + the Machine új albuma már a megjelenés hetében a brit toplista élére került. A neves Dazed magazin interjújából kiderül, milyen helyeket, boltokat, könyveket, zenéket, divatstílust szeret Florance Welch.


Mixel az új félfamentes rajzlap

Oké, az új közoktatási törvénybe nem került bele, és a rajzórákon egy darabig még nem ezzel alkotnak a gyerekek. Az iPades képmixelgetős alkalmazás azonban olyan intuitív, kreatív és haptikus, hogy kicsi és nagy órákon át belefeledkezve komponálgat vele.


Ajándékötletek web 2.0-es módra

Egy új webes alkalmazás segítségével talán kevesebb melléfogás landol idén a karácsonyfák alatt. A GiveEmThis közösségimédia-használatuk, azaz lájkjaik, megosztásaik és ajánlásaik alapján javasol ajándékokat barátainknak.

Dekorötletek karácsonyra
Hamarosan a rádiókban ismét felcsendül legkedvesebb pszichozenénk, a Last Christmas – legkésőbb akkor sürgősen neki kell állni a karácsonyi díszítgetésnek. Milyen jó, hogy még a magunkfajta kétbalkezesek is találnak kivitelezhető ötleteket, például a hóemberes visszaszámlálót vagy a damilra felfűzött vattapamacsokat olyan oldalak segítségével, mint például az Inspirációk karácsonyhoz.

A legjobb magyar illusztrátorok
Mi kifejezetten díjazzuk, hogy összefogtak a magyar illusztrátorok, és közös blogban mutatják be legújabb munkáikat. Nos, a főnökünk nem annyira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top