Szabadidő

Hurrá, hétvége!

Elkezdődött a visszaszámlálás az ünnepekig, mostantól, aki akarja, sem vonhatja ki magát az adventi hangulatból. A hétvége ideálisnak tűnik arra, hogy ráhangolódjunk a csilingelésre, a színes gallyakra és mézesmázos illatokra.

Hurrá, hétvége!Adventi koncert a Csík zenekarral és Presser Gáborral
Az idén Győr városa nem kispályázik: az adventi koncert sztárfellépői csak az elsők a tervezett további nagy dobások között, melyek az idén várhatóak. Jó hír, hogy a koncert nem szabadtéri, így azok is elmehetnek, akik naiv módon még nem vásároltak pufikabátot a szezonra.
Hol? Győr, Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház
Mikor? November 26.
Mennyiért? 3000 Ft
Ne menj, ha a te városodban is várható hasonló buli.

Hurrá, hétvége!

WAMP Spájz – Gasztrovásár
A WAMP mindig egy kicsit jobb a többinél. Most azzal szeretnék megörvendeztetni az ínyenc, vagy éppen bélpoklos gasztroközönséget, hogy nem csupán elérhetővé teszik a különleges kézműveskajákat, de megpróbálják őket kreatív módon prezentálni, azaz a csomagolások és display-k terén is számíthatunk érdekességekre, melyekből akár ötleteket is meríthetünk karácsonyra.
Hol? Millenáris
Mikor? November 25–26.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha már eleget ettél az idén, és a tartalékaid kitartanak karácsonyig.


Hurrá, hétvége!Adventi játékgyűjtési akció
A játékgyűjtési akció nem feltétlenül szórakoztató program, cserébe viszont jótékony, ami így, karácsony előtt biztosan nem árthat, ha nem szégyenkezve akarunk megjelenni majd az éjféli misén. Ráadásul ingyen megszabadulhatunk a gyerek felhalmozott használatlan játékaitól, és neki is juttathatunk az adás öröméből.
Hol? Millenáris
Mikor? November 26-tól
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha gyermeked megszállott gyűjtögető.

 

 

 

Hurrá, hétvége!IV. Judafest
Bár a Judafest elsősorban gasztronómiai fesztivál, vagyis kipróbálhatunk mindenféle kóser kaját, nem csak az ételekről szól. A szokásos szórakoztató és zenés programok mellett elbeszélgethetünk rabbikkal, filozófusokkal és nyelvészekkel is; hátha meg tudják válaszolni a maceszgombócok betakarítása közben felmerülő világnézeti kérdéseket is.
Hol? Kazinczy utca
Mikor? November 27. – december 1.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha inkább már a hanukára gyúrsz, ami idén december huszadikán kezdődik.

Hurrá, hétvége!Zséda az újpesti karácsonyi vásáron
Ha bírjuk a hideget, feltétlenül látogassunk ki az újpesti karácsonyi vásárra, hiszen nem csak a Vörösmarty téren lehet forralt bort inni és ajándéknak látszó tárgyakat beszerezni, ráadásul szombaton Zséda, hazánk egyetlen fődívaként számon tartott énekesnője is fellép, ami azért biztos fokozza a hangulatot.
Hol? Újpest, Szent István tér
Mikor? November 26.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha már most megakadt a Jingle Bells az agyadban, és nem akarod magad kitenni a további csingilingiterrornak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top