Szabadidő

Ryan Reynolds váratlanul családapa lett

A filmeket elnézve az élet kész aknamező: ha nem figyelünk eléggé, akkor simán előfordulhat, hogy más bőrében ébredünk, mint akiében lefeküdtünk.
Ryan Reynolds váratlanul családapa lett

 

Ryan Reynolds és Jason Bateman idén egy szökőkút tövében költözik egymásba a Testcsere című vígjátékban, de a biztonság kedvéért összegyűjtöttük, mi mással érdemes még vigyázni, ha ragaszkodunk saját testünkhöz.

 

Ne egyél kínai szerencsesütit! Vagy ha eszel, ne olvasd fel a benne lévő jóslatot. Jamie Lee Curtis és tinilánya éppen elég elrettentő példa a Nem férek a bőrödbe című moziban arra, hogy mennyire nem klassz helyet cserélni saját anyánkkal vagy lányunkkal.

Óvatosan a vidámparkban! Kétszer is láthattuk, hogy ez a helyszín húzós terep, Matthew Perryt ugyanis egy takarító változtatja 17 éves kori önmagává, egy kisfiú pedig egy kívánsággép segítségével válik Tom Hanksszé, vagyis felnőtté.

Az esküvőn csak a vőlegényeddel csókolózz! Ezt a tanácsot általában véve sem árt megfogadni, de különösen praktikus akkor, ha egy haldokló öregember akar lekapni. Ha engedünk neki, könnyen úgy járhatunk, mint Meg Ryan, akibe a csók után a bácsi mindjárt bele is költözött.

Kisfiúkkal se paktálj esküvő előtt! Ha már a lagzinál tartunk, Nicole Kidman megúszott volna egy nagy adag tépelődést, ha nem találkozik össze egy tízévessel, aki azt állítja, hogy előző férje reinkarnációja. Mindezt ráadásul akkor, amikor éppen új házasságot készült volna kötni.

Legyél jófiú vagy jókislány! A Farkangyal főszereplője távolról sem volt az, vissza is küldték a mennyország kapujából, hogy női testben megszerettesse magát egy másik nővel, ha bűnbocsánatot akar nyerni.

Ne ess kómába! Nicolas Cage eszméletlenül fekszik, mialatt John Travolta, az FBI-ügynök arcot cserél vele az orvosok segítségével. Bár a kómát nyilván akkor sem választanánk, ha nincsenek ellenségeink.

Vigyázz a fülbevalódra!
Rob Schneider egy tinilánnyal cserél testet, hála egy ellopott fülbevalónak. Szóval nem csak bosszantó elhagyni az ékszerünket, de veszélyes is, hacsak nem akarjuk kipróbálni, milyen érzés lehet állva pisilni.

Ne tegyél fogadalmakat!
Vagy legalább gondold át a lehetséges következményeit! A Hirtelen 30 bakfisa nem volt túl menő a suliban, ezért meg is fogadta, minden másképp lesz, ha majd felnő. De 30 éves Jennifer Garnerként ébredni, úgy tűnik, mégsem maga a boldogság.

Ryan Reynoldsék kívánságát a szökőkút teljesíti: amikor egyszerre kimondják, milyen jó lenne a másik életét élni, már be is teljesül a mondat. A két férfi még a suliból ismeri egymást, életükben nyomokban sincs közös pont. Egyikük munkamániás és családos ügyvéd, másikuk pedig szétcsúszott hippi, aki még a csajai vezetéknevét sem tudja.

Ryan Reynolds váratlanul családapa lettKevés jót várhatunk egy filmtől, amelyben egyből a főcím előtt arcon (pontosabban szájba) csokizza pelenkázás közben az apukát egy csecsemő. A további két óra szépít valamennyit, de a színvonal nem emelkedik fényéveket. Az egymás életét élő főszereplők megpróbálják nem nagyon elszúrni a dolgokat, bénáznak, megvilágosodnak, szirup, zene, vége.

Közben azért megtudhatjuk, hogy minden nős férfinak van egy rákos listája (az első három nő, akit megdugna, ha meghalna a felesége), hogy létezik szexpóz lekváros fánk és arab szemüveg néven, vagy hogy a light pornó elnevezése lornó, de csak néha mosolyodhatunk el. És ez is hamar lefagy az arcunkról, mert nem ússzuk meg a „szexi nő hangosan könnyít magán a thai vacsora után” típusú poénokat, amin csak kicsit segít, hogy az ügyvéd gyerekeit játszó ikerbabák szupercukik, a kislányát pedig akár még örökbe is fogadnánk.

Ha az a vágyunk, hogy két órában redőmentesre mossák az agyunkat, akkor a film jó ötlet lehet, de kerülje messzire, aki kicsit sem tartja viccesnek a kiadós káromkodásokat és a hereborotválást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top