Szabadidő

Hurrá, hétvége! Téli szörf a Balatonon

Akik nem egyetemisták, vagy nem tombolták ki magukat már tegnap, azoknak ajánljuk a következő nagyszerű lehetőségeket erre!

Hurrá, hétvége! - Téli szörf a BalatononEllen Allien (és James Holden) – Electronic Beats
Ellen Allien nem mai csirke, 1992 óta dolgozik a berlini technoszcéna egyik nagykutyájaként, maga alapította a BPitch control kiadót, mely kis túlzással évtizedekig ontotta magából a folyamatosan fejlődő elektronikus zenét. Aki szeretne egyszer élőben látni egy igazi DJ-nőt, az tekintse meg, bár látni úgysem fogja, mert táncolni fog.
Hol? Millenáris
Mikor? December 3.
Mennyiért? 4000 Ft
Ne menj, ha Voksán Virág szerinted DJ.

Hurrá, hétvége! - Téli szörf a BalatononXXV. Flora Virágfesztivál és IX. Keceli Fazekas kiállítás
A virágfesztivál arról ismerszik meg, hogy nemcsak olyan növényeket láthatunk, amelyeknek nem tudjuk a nevét, de olyanokat is, amelyeknek nincs is hiteles magyar neve. Akinek ez önmagában nem lenne elég izgalmas, az természetesen kóstolhat borokat és pálinkákat is, hogy szebbnek lássa a virágot, de talán az sem utolsó, ha a vásárban lövünk a kertészkedő nagyinak egy különleges kaspót karácsonyra.
Hol? Kecel, Városi Sportcsarnok
Mikor? December 2–4.
Mennyiért?
800 Ft
Ne menj, ha
arra gyanakszol, hogy rossz ember vagy.

Hurrá, hétvége! - Téli szörf a BalatononVarázsputtony
A varázsputtonyos Télapó annyiban különbözik a hagyományos Télapótól, hogy nemcsak ajándékokat prezentál az adventi mániától túlpörgött édesszájú gyerekeknek, hanem versekkel és zenével is szórakoztatja őket. Ha a kicsi fogékony a kortárs gyermekköltészetre, akkor ne fosszuk meg az élménytől!
Hol? Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Mikor? December 4.
Mennyiért? 700 Ft
Ne menj, ha
magad is jól adod elő a Mikulást.

Hurrá, hétvége! - Téli szörf a BalatononBalaton-átcsúszás
Ha télen visszavágyunk a Balcsira, semmi akadálya, hogy megszerezzük magunknak a szükséges dózist, bár egy kajakra vagy szörfre azért szükségünk lesz, mert úszni már Schirilla György sem tudna ilyen időben.
Hol? Badacsonytomaj
Mikor? December 3.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha bízol benne, hogy az idén már lesz műjég.

 

 

Hurrá, hétvége! - Téli szörf a BalatononHiperkarma, Stereomilk
Miután Bérczesi Robi ismét összeszedte magát, a Hiperkarma újult erővel áll ki  közönsége elé. Amennyiben szeretnénk részesei lenni (és még nem vagyunk) a budapesti zenei elitkultúrának, tegyük meg az első lépést, és merészkedjünk el egy Hiperkarma-koncertre!
Hol?
A38, Budapest
Mikor? December 2.
Mennyiért? 2500 Ft
Ne menj, ha nem vagy titkon szerelmes Frenkbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top