Szabadidő

A legjobb fesztivál címért verseng a Sziget

Nemcsak sportolók vagy sztárséfek, de bizony fesztiválok is versengenek egymással. Most éppen azért, hogy elnyerjék a European Festival Awards verseny megtisztelő első helyét. Hazánk egyik legnagyobb fesztiválja is benevezett!
Jubileumi fesztiválra készülnek a Sziget szervező
Jubileumi fesztiválra készülnek a Sziget szervező

Jubileumi fesztiválra készülnek a Sziget szervezői: jövőre huszadik (!) alkalommal sétálhatunk át a Hajógyári-szigetre vezető hídon, hogy egy hétig kiszakadjunk a mókuskerékből és belevessük magunkat a buliáradatba.

Nem csoda, hogy benevezett az idén meghirdetett European Festival Awards versenyére a nagykorúvá cseperedett fesztivál, az pedig külön jó hír, hogy nem csak a szakma, hanem a fesztivállátogató közönség szavazata is dönt a versenyben, úgyhogy hajrá magyarok, hajrá Sziget! (Itt tudtok szavazni!)

„Igyekszünk méltó módon ünnepelni a 2012-es jubileumi Szigetet, de a koronát az tenné fel igazán, ha mint a »Legjobb Európai Nagyfesztivál« indíthatnánk a jubileumi évet” – mondta Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke, aki szerint ez a díj, túl azon, hogy a közönség jóleső elismerése, a nemzetközi sztárok figyelmét is jobban felkelti.

„Akár döntő érv is lehet abban, hogy egy-egy sztár melyik fesztivált választja” – mondta a sajtófőnök.

Hát rajtunk ne múljon! Szavazzunk a Szigetre, legyen a huszadik a legjobb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top