Szabadidő

Tavasszal újra akciózik Jack Bauer

Bár a 24 utolsó évada lepörgött, a legújabb hírek szerint végre minden összeállt ahhoz, hogy jövőre elkészüljön a rég várt mozifilm Jack Bauerrel.

Tavasszal újra akciózik Jack BauerÚjra dolgoznak a 24 című akciósorozat filmváltozatán, miután egy évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy zátonyra futottak vele az alkotók, írja a bennfentes hollywoodi blog, a Deadline Hollywood Daily. Jack Bauer szerepében természetesen Kiefer Sutherland térhet vissza.

Legutóbb a forgatókönyvvel akadtak el, de azt most a 20th Century Fox kedvenc írója veszi kezelésbe, és év végéig le is adja a kész művet. Ezután a lehető leghamarabb szeretnék elkezdeni a forgatást, és mivel Kiefer Sutherland áprilistól ér rá, tavasszal már foroghatnak a kamerák.

A 24 hetedik és nyolcadik, azaz két utolsó évadját idén nyáron kezdte leadni az MTV, és a 44 éves színész 2010-ben játszotta utoljára a fáradhatatlan ügynököt. Azóta a Touch című sorozatban alakítja egy autista fiú apját, aki rájön, hogy a gyereke előre megérez bizonyos eseményeket. Most ennek a sorozatnak a forgatásán fotózták le az új hírrel egy időben, amint nem bírja magába fojtani a mosolygást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top