Szabadidő

Karl, a modelljeid túl kövérek!

Ruhapróba glamourosan, táncoló adventi naptár, magyar sütiblog és más érdekességek heti webes ajánlónkban.

Egy év két percben

Milyen volt 2011? Toplisták helyett mi az alábbi videóval emlékezünk meg az idő múlásáról. A norvég Eirik Solheim az erkélyéről egy éven keresztül harminc másodperces videókban rögzítette a természet változását, majd az úgynevezett time-lapse technikával kétperces filmben örökítette meg a végeredményt.


Karl, a modelljeid túl kövérek!
Hogyan zajlik a vásárlás egy haute couture szalonban? Kié a végső szó? A befolyásos Carine Roitfeld, a francia Vogue egykori főszerkesztője ezúttal vásárlóként járja végig a párizsi divathetet és Chanel, Gaultier, Versace és Azzedine Alaia bemutatótermeit. Annyira más fíling, amikor az egyszer egy méteres próbafülkében való nyomorgás, tükör előtt való megsemmisülés helyett körülugrálják az embert, és még azon is lehet nyafogni, hogy lötyög rajtunk a ruha!

 
Adventi táncnaptár
Kedvenc adventi naptárunk idén nem a csokoládés. A The Art of Dancing oldalon két profi táncos huszonnégy napon át különböző táncstílusokkal szórakoztatja a népet. Érdemes megnézni a tavalyi naptárukat is.

Majd a haverok összedobják
Ezernyi haszontalan semmiség helyett gyakran sokkal inkább vágyunk egyetlen, értékesebb ajándékra. Ez adta a GiftSimple ötletét, amely egy facebookos alkalmazás. Segítségével az ismerősök könnyen megszervezhetik a pénz összegyűjtését az ünnepelt kívánságlistáján szereplő ajándékhoz.

Sütizzetek!
Öt párizsi napja során kilenc cukrászdát tesztelt le legújabb kedvenc gasztroblogunk, a „Let them eat cake” she said szerzője és még milyeneket! Értő kóstolás, szép fotók és érdekes úti beszámoló jellemzi franciaországi posztját – nem árt tudni, hogy van élet a lúdlábtortán túl is.

Kell Vágási Feri-s póló?
Megtaláltuk az ideális karácsonyi meglepetést, amivel senki se számol. Ki ne vágna hátast, ha a csomagolópapírok közül Böhm bácsi, Sümeghy vagy Vágási Feri nézne vissza rá? Egy eredeti pólóboltban minden lehetséges.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top