Szabadidő

Hurrá, hétvége!

Ezen a hétvégén az ősasszonyoktól kezdve a hipertérben kóválygó űrlényekig mindenki találhat megfelelő társat magának. Íme, a legjobb programok!

Átláccó Fesztivál

Hurrá, hétvége!Ha szeretnénk többet megtudni a korrupció működéséről és arról, hogy hogyan nevelhetnénk megvesztegethetetlen ifjúságot, akkor az Átláccó fesztiválon a helyünk. És persze akkor is, ha ránk fér egy Korai Öröm-koncert, mert az is lesz.

Hol?
Gödör, Budapest
Mikor? December 9.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha képlékeny az erkölcsi tartásod, ha anyagiakról van szó.

Mária – musicalbemutató

Hurrá, hétvége!Karácsonykor mindenki csak a Jézuskával foglalkozik, mert ugye neki van születésnapja. Ugyanakkor Máriáról, aki becsületesen kihordta a „Szentlélekbabáját”, hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Nem úgy a Mária című musical rendezője, Vidnyánszky Attila, aki a darabbal szülésről és születésről mesél.
Hol? Debrecen, Főnix Csarnok
Mikor? December 11.
Mennyiért? 1900–3900 Ft
Ne menj, ha csak abban hiszel, amit meg lehet fogni.

Hungarocomix

Hurrá, hétvége!A képregény nem mindenkinek szívügye, de akiknek mégis, azoknak szinte kötelező program a Magyar Képregény Szövetség rendezvénye, ahol nemcsak az aktuális és klasszikus rajzolt hősök hogylétéről tájékozódhatunk, de csemetéinket is elláthatjuk kellő mennyiségű új impulzussal a napra.

Hol? Millenáris, Budapest
Mikor? December 11.
Mennyiért? 200 Ft
Ne menj, ha neked pont elég a Napirajz is.

 

Szalóki Ági – fado magyarul

Hurrá, hétvége!Szalóki Ági a gyerekdalok után most fadót énekel, vagyis újraértelmezi és hazai közegbe teszi a portugál éneklő siránkozást. Ha vevők vagyunk a melankóliára, az urbánus folklórra, de Karády Katalint sem vetjük meg, ott a helyünk.

Hol? Millenáris, Budapest
Mikor? December 9.
Mennyiért? Még nem tudjuk
Ne menj, ha már csak a karácsonyi csilingelés érdekel.

Spaceshit-lemezbemutató

Hurrá, hétvége!„Plan At Earth / Watch For The Fight Scene Between The Alien And The Cow” a címe Spaceshit zenekar régóta várt első albumának. Az indie és az elektronika határmezsgyéjén zúzó zenekarban nemcsak az a szeretetre méltó, hogy makkant címet adnak a lemezüknek és klasszul játszanak élőben, hanem még sok minden más is, amit azonban személyesen kell felderíteni.

Hol? Gozsdu Manó Klub
Mikor? December 9.
Mennyiért? 900 Ft
Ne menj, ha már elhagytad az irányítóközpontot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top