Szabadidő

Megvan a Sziget első sztárfellépője

A nemrég újra összeállt Stone Roses érkezik a fesztiválra, a Balaton Soundon pedig Björk koncertezik.

2012-ben ünnepli a huszadik születésnapját a Sziget Fesztivál, amin a hosszú szünet után újra összeállt Stone Roses is fellép. A nyolcvanas évek végének és a kilencvenes évek elejének sikeres, de rövid életű brit gitár-pop zenekara a legendás Madchester-mozgalom úttörőjének számít, és a visszatérésüket már korábban is rebesgették. Végül októberben jelentették be, hogy világ körüli turnéra indulnak.

Megvan a húszéves Sziget első fellépője

Az izlandiak különleges hangú énekesnője, Björk Zamárdiban lép színpadra jövőre a Balaton Soundon. Az időtlen popikonnak idén jelent meg a nyolcadik albuma, és a szervezők ígérete szerint különleges koncertet ad majd, amit egyedi színpadkép tesz látványossá.

A soproni Volt Fesztivál az elektronikus zene fiatal rajongóinak hozott egy világsztárt, a mindössze huszonhárom éves Skrillexet. A fiatal zenei producert idén öt Grammy-díjra jelölték, és idén már játszott Budapesten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top