Szabadidő

Hurrá, péntek!

Mivel csak kevesen szeretnénk szenteste elmenni valahova, most csak péntekre, azaz utolsó olyan napra ajánljunk programokat, amikor még szabad, sőt ajánlatos kilépni otthonról.

Hurrá, December 23!Diótörő bábelőadás

A Diótörőnél elképzelni sem lehet karácsonyibb darabot, így ha a gyermekeinknek szívesen mutatnánk az ünnepek alatt valami olyat, amire évekkel később is emlékezni fognak, akkor ez lehet a tökéletes választás.
Hol? Művészetek Palotája
Mikor? December 23.
Mennyiért? 2000–5100 Ft
Ne menj, ha már láttad az Operában.

 

 

 

Hurrá, December 23!

Vágtázó Csodaszarvas

Grandpierre Attila szuperprojektje, a Vágtázó Csodaszarvas új lemezét mutatja be a hajón. Ezúttal ne csak a zsigereket szaggató zenére készüljünk, hanem sámánutazásokra is: épp eljött az ideje, hogy többet tudjunk meg a műfajról.
Hol? A 38, Budapest
Mikor? December 23.
Mennyiért? 2500 Ft
Ne menj, ha félsz a rontásoktól.

Hurrá, December 23!Rhoda Scott

Hammond orgonán játszik, zseniálisan és végtelenül megnyugtató a kisugárzása. Ennyit kell tudni Rhoda Scottról, aki most karácsonyi gospeleket fog játszani, elsősorban elmélyülni is vágyó, bátor felnőtteknek.
Hol? RaM Colosseum, Budapest
Mikor? Dec 23.
Mennyiért? 8900–12 900 Ft
Ne menj, ha nálad a Télapó szolgáltatja a zenét.

 

 

 

Hurrá, December 23!Rendhagyó Hanuka Bál

A Negyed6 Negyed7 fesztivál elérkezett a csúcspontjához, melynek a Mika Tivadar Mulató ad otthont. Ezen az estén nemcsak kóser kajákkal tömhetjük tele magunkat, de a zsidó kultúra számos egyéb ágába is betekintést nyerhetünk úgy, hogy közben nem kell karót nyelten fegyelmeznünk magunkat, hiszen igazi nagy buli várható.
Hol? Mika Tivadar Mulató, Budapest
Mikor? December 23.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha már most a végelgyengülés szélén állsz.

Hurrá, December 23!Óz, a nagy varázsló

Az ezüstcipő a világ minden gondját megoldja, és mindannyian pontosan olyanok lehetünk, mint amilyenek szeretnénk lenni, feltéve, ha bele tudjuk még élni magunkat a mesébe, vagyis az álomba. De miért is ne tennénk egy próbát?
Hol? Vörösmarty Színház, Székesfehérvár
Mikor? December 23.
Mennyiért? 2500 Ft
Ne menj, ha nagyon éberen álmodsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top