nlc.hu
Szabadidő
Hurrá, hétvége!

Hurrá, hétvége!

Ezen a hétvégén a borkóstolástól kezdve a sasmegfigyelésen keresztül egészen a nyolcvanas évek retrohangulatáig bármiben alámerülhetünk. Csak ne maradjunk otthon!

Hurrá, hétvége!Thomas Anders and the Modern Talking Band

A Modern Talkingot mindenki ismeri. Volt a két fura hajú csávó. Kettőjük közül most a barnát tekinthetjük meg, mert a szőke Németországban gigasztár, és nem fűlik a foga közép-európai haknikhoz. Thomas Anders, avagy a barna viszont jön, és igyekszik valamiféle gentlemanszerű imázzsal kiegészíteni a Modern Talking eredendő egyszerűségét.
Hol? SYMA Rendezvénycsarnok, Budapest
Mikor? Január 6.
Mennyiért? 4900–9900 Ft
Ne menj, ha Dieter Bohlenért dobog a szíved.

Hurrá, hétvége!Újévi Játékfesztivál a Műjégpályán

A gyermekek szeretik az olyan programokat, amelyeken más gyerekekkel versenyezhetnek. Ilyen a Játékfesztivál is. Sorversenyeken csaphatnak össze, akadálypályákon bucskázhatnak végig és mini korcsolyaversenyen is indulhatnak. A felnőttek pedig békésen forraltborozhatnak, miközben drukkolnak a csemetéknek.
Hol? Szombathely, Műjégpálya
Mikor? Január 7.
Mennyiért? 840 Ft
Ne menj, ha magassarkúban sem tudsz menni, nemhogy éleken.

Hurrá, hétvége!Madármegfigyelés – A Sasok Birodalma

Sasból, akárcsak galambból vagy papagájból is, van egy csomó fajta. Ezeket azonban nemcsak lexikonokból lehet megismerni, hanem személyesen is. Ha beülünk egy terepjáróba egy szakavatott madármegfigyelővel, olyan ragadozókat láthatunk természetes környezetünkben, akik egészen a Kárpátoktól repültek Gyomaendrődig, mert ilyenkor ott jó nekik. A túra árából a madarakat támogatják a szervezők.
Hol? Gyomaendrőd
Mikor? Január 7.
Mennyiért? 25 000 Ft (1–4 fő)
Ne menj, ha inkább a grillcsirkét szereted bámulni a kirakatban.

Hurrá, hétvége!Az Év Fiatal Magyar Borásza 2011, díjátadó

Az év fiatal magyar borásza a a Vak Diákok Sportegyesületétől kapja meg fődíját, mely egy olyan boroskancsó, melyet vak fiatalok készítettek a győztesnek, akiről még nem tudjuk, hogy ki az.  De talán nem is az a lényeg, hanem hogy megkóstoljuk a borokat és meghallgassuk a Maszkura és a Tücsökraj zenekart.
Mikor? Január 7.
Hol? Silenus Étterem, Budapest
Mennyiért? 2500 Ft
Ne menj, ha a vörösbort sem tudod megkülönböztetni a fehérbortól.

Hurrá, hétvége!Pálinkás Tamás – Akusztik

Az isten háta mögött sajnos jelenleg szünetel, ezért kénytelenek vagyunk beérni az egyetlen hiteles magyar alter-stoner rock zenekar lelkével és arcával, Pálinkás Tamással. A Hunnia akusztikus esteknek az szokott lenni a hibája, hogy túl sok a Beatles-dal, de ettől most biztosan nem kell tartanunk.
Hol? Hunnia, Budapest
Mikor?  Január 6.
Mennyiért? 400 Ft
Ne menj, ha a Hunniát csak úgy tudod elképzelni, hogy kifolyik a szemed a füsttől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top