Szabadidő

Mégsem ér véget a Doktor House?

Bár bejelentették, hogy vége, van még esély a gyűrött arcú kedvenc dokink visszatérésére. Kérdés, hogy Hugh Laurie mit szólna ehhez.

Mégsem ér véget a Doktor House?„Nehéz elképzelni House nélkül a jövőnket – közölte a Fox csatorna szórakoztató részlegének vezérigazgatója, amikor a náluk futó sorozatok helyzetéről beszélt tévés újságírók előtt. – Tavaly ugyan bejelentettük, hogy befejezzük, de még nem ültünk össze, hogy meghozzuk erről a végső döntést. Ha valóban ez lesz az utolsó évad, akkor a befejező résznek mindenképp megadjuk a módját.”

Ezek alapján úgy tűnik, hogy a korábbi hírek és csökkenő nézettség ellenére van remény a folytatásra a nyolcadik évad után, csak kérdés, hogy a főszereplőt, Hugh Laurie-t hogyan tudnák visszacsábítani magukhoz. A színész ugyanis pár hónappal ezelőtt kijelentette, hogy határozatlan időre eltűnik a képernyőről, és nem vállal tévés szerepeket, legfeljebb írói vagy produceri feladatokban gondolkodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top