Szabadidő

Az apukák az igazi nagymenők

Ezt hirdeti egy fotóblog, miközben az egyik legkeresettebb modell mutatja meg karib-tengeri képeit. Megelevenedik a falvédő is heti linkajánlónkban.

Az apukák az igazi nagymenőkAmikor a fater még menő volt
A My Mom, the Style Icon blog népszerűvé válása (a stílusos anyukák fotóit könyvben is kiadták) óta számítottunk rá, hogy hamarosan felbukkan az oldal férfi párja. A Dads are the Original Hipsters blogon a mai gyerekek felismerhetik, hogy az apjuk nem is az a vén trotli, vagy legalábbis nem volt mindig az. Az idő ismétli önmagát: a blogon szereplő arcokkal bármikor összefuthatunk Koppenhágában vagy Berlinben.

Mit csinál Perlaki New Yorkban?

Az egyik legismertebb magyar divatfotós, Perlaki Márton jelenleg New Yorkban építi karrierjét. Munkáját azonban itthonról is nyomon követhetjük Tumblr-blogjának köszönhetően.

Az apukák az igazi nagymenőkCoco naplója
Karibi hajóútjáról, önkéntesmunkájáról és a dolgos modellhétköznapokról is beszámol blogjában és fotógalériájában napjaink egyik legkeresettebb modellje, Coco Rocha. Divat ide vagy oda, a kanadai szupermodellnek humora és saját véleménye is van.

Majd jövőre
Ki tartja még az újévi fogadalmat? Akinek elkél a gyakori figyelmeztetés, dizájnos emlékeztető háttérképeket talál számítógépére és telefonjára a To Resolve Project oldalon.

Most jöttem a falvédőről
„Természetesen, hogy mindenkinek van egy kalandja…”, mondja a megelevenedett népi falvédő, és mi egyik ámulatból a másikba esünk. Ágói Krisztina díjnyertes rövidfilmjében ötletes animációval meséli el, hogyan alakultak nagyszüleink generációjának párkapcsolatai. Az Ez titok az ilyesmi című filmet nemrég több videomegosztón is megtaláltuk.

Mi újság Budán?
„Utat mutatunk a budai polgári léthez, ami egyáltalán nem zsenánt, inkább kívánatos” – írja magáról a Hegyvidéki Napló. Legyen szó gasztronómiáról, új üzletekről, szórakozásról, a budai lányok élménybeszámolóira, interjúira mindig érdemes figyelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top