Szabadidő

Először rendeznek kerekes székes szépségversenyt

Szépségversenyből akad szép számmal, de nálunk első alkalommal rendeznek kerekes székes szépségversenyt.

Erika Bogan forrás: lilunperfectangel.webs.com

Erika Bogan,

az amerikai győztes

Forrás: Lilunperfectangel

A kerekes székes nők is képviselhetik korunk szépségideálját, a stílus és a nőies kisugárzás ugyanúgy része az életüknek, még ha közülük sokan félnek is ezt felszínre hozni – ezt szeretnék megmutatni a Miss Colours Hungary 2012 szépségverseny megrendezésével.

„Áttörjük a gátat. A Miss Colours Hungary 2012 szépségverseny során is olyan hölgyeket keresünk, akik ezt az életfelfogást vallják, szeretik a kihívásokat, és a nehézségek ellenére tovább szeretnének lépni egy szép karrier felé” – mondta Kazány Tibor, a rendezvény ötletgazdája.

Az est háziasszonya az időjárás-jelentő Pataki Zita lesz, a résztvevők ruháit Zoób Kati tervezi. A zsűriben helyet foglal Lakatos Márk stylist és Erika Bogan, az amerikai kerekes székes szépségkirálynő. „Aki elindul ezen a versenyen, az már sikeres és büszke” – mondta dr. Ari Lajos, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgató-helyettese zárszóként az esemény sajtótájékoztatóján.

A 18. évüket betöltött kerekes székes nők jelentkezését január 31-ig várják a Miss Colours weboldalán. A jelentkezők közül a zsűri döntése alapján tizenhatan jutnak tovább az előválogatóra, majd nyolcan kerülnek a döntőbe. Ők a felkészülési időszakban – február 7-től 24-ig – ruha-, smink- és frizurapróbákon vesznek részt, a döntő pedig február 25-én lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top