Szabadidő

Negyvennek néz ki a Dallas 71 éves sztárja

Megmutatjuk, hogy tartják magukat 34 évvel a Dallas kezdete után a főbb szerepeket játszó színészek. Úgy tűnik, hogy Bobby sorozatbeli szerelmei költöttek azóta legtöbbet az arcuk feszességére.

Idén indítják újra a legendás sorozatot, amiben szinte minden szobában állt egy üveg whiskey. Aki nem bír várni addig, amíg a magyar tévék is leadják az új Dallast, most megnézheti, mennyit változtak egykori kedvencei.

További fotókért kattints a képre
További fotókért kattints a képre!

Ráadásul nem is mindenkit láthatunk majd újra a folytatásban, bár a gazdag olajos családról szóló történet folytatásához Larry Hagman mellett azért sok ismerős arcot sikerült visszacsábítani a múltból, így Bobby szerepében visszatér az ősz Patrick Duffy, és Samanthát megint Linda Grey játssza, aki 71 éves kora ellenére meglepően fiatalos, és remélhetőleg még mindig képes hatalmasra kerekíteni a szemeit. Tavaly a Nők Lapja Cafénak azt nyilatkozta, hogy a meditáció tartja frissen.

Ray Krebbs szerepében újra láthatjuk Steve Kanalyt, aki egyre jobban emlékeztet Jockey-ra, a furmányos Cliff Barnest játszó Ken Kercheval most viszont kedves öregúrnak tűnik inkább. A folytatásból hiányzik majd Victoria Principal, azaz Pamela, és Bobby első szerelme, Priscilla Presley, pedig a jelek szerint mindketten igyekeznek feszesen tartani az arcbőrüket. Victoria Principal, aki tíz évvel fiatalabb Linda Grey-nél, majdnem húsz évig egy plasztikai sebész felesége volt, de tagadja, hogy műttette volna magát. Priscilla Presley viszont négy évvel ezelőtt elismerte, hogy kezelést kapott, csakhogy egy kontár orvostól, ezért újabb beavatkozásokkal kellett javítani az arcán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top