Szabadidő

Részegen vezette a Szerencsekereket

Amerika Klausmann Viktorja bevallotta, hogy a műsor csinos betűforgató hoszteszével jártak inni a forgatási szünetekben.

Részegen vezette a Szerencsekereket„Amikor fiatal voltam, akkor még bírta ezt a szervezetem” – mondta egy interjúban Pat Sajak, aki a 80-as években nyolc évig vezette az amerikai Szerencsekereket, és a felújított verzióban máig szerepel.

A műsorvezető azért kapott rá a munka közbeni italozásra, mert az ebédszünet általában két és fél óráig tartott, mivel ki kellett cserélni a nyereményeket a díszletben. Ez alatt az idő alatt a hoszteszlánnyal, Vanna White-tal beültek egy közeli mexikói étterembe, és margaritát ittak, amiben tequila van.

„Általában négyet gurítottunk le, és utána az ábécé betűinek felismerése is gondot okozott párszor. Viccesek azok a régi felvételek – mesélte a furcsa humoráról elhíresült Sajak. – Fogalmunk sem volt, hogy jó-e a műsor, de nem szóltak, hogy probléma volna velünk, úgyhogy nem lehettünk olyan rosszak.” A műsorvezető persze elhatárolódott régi önmagától, és hozzátette, hogy ma már nem inna munka közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top