Szabadidő

Bródy Jánossal búcsúzik a Gödör

A mai nevén megszűnik a város legnépszerűbb találkahelye, és ezt egy búcsúbulival ülik meg, de Egerben is lesz hová menni a hétvégén.

Compact Disco

Bródy Jánossal búcsúzik a Gödör

A Compact Disco körül most nagy a felhajtás, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének jók. Az Eurovíziós Dalfesztivál helyi döntőjének dalát, a Sound of our hearts címűt, például meghallgathatjuk élőben is, hogy végre el tudjuk dönteni, hogy most szeretjük-e ezt a zenekart, vagy mégsem.

Hol? A 38 Hajó, Budapest
Mikor? Január 27.
Mennyiért? 1000 Ft
Ne menj, ha világibb víziód van a péntek estéről.

Víg végnapjaink fesztivál

Bródy Jánossal búcsúzik a Gödör

Figyelem, aki még nem tudná: a Gödör be fog zárni. (Aztán majd más néven újra kinyit.) Az okokat ne firtassuk, foglalkoznak vele mások eleget, viszont vegyünk tőle búcsút érzékenyen. Ebben vasárnap Müller Péter, Menyhárt Jenő, Őz Zsolt, Bródy János, Bérczesi Robi és még sok más, dallal fenségesen gyászoló előadóművész lesz segítségünkre.

Hol?
Gödör, Budapest
Mikor? Január 29.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha te már kint vagy a gödörből!

A párizsi mumus

Az 1910-es évek Párizsában játszódó animációs film mindent tud, amire szükségünk lehet, ha félni, bambán nézni és megrökönyödni vágyunk. Ne Disney-mesére számítsunk, hanem egy olyan világra, ahol azon sem szabad meglepődnünk, ha egy bolha John Lennon és Yoko Ono fia, Sean Lennon hangján énekel, miközben eleve azon vagyunk, hogy feldolgozzuk az élet lehetetlenségét.

Hol? A mozikban
Mikor? Január 26-tól
Mennyiért? Egy átlag mozijegy áráért.
Ne menj, ha a gyerek nem bírja a kiképzést.

Téli Családi Matiné

Bródy Jánossal búcsúzik a Gödör

A Vasúttörténeti Park kerti vonatát betelepítették egy csarnokba, hogy a kalauznak, illetve mozdonyvezetőnek készülő óvodásoknak ne azért menjen el a kedve e derekas szakmától, mert csúnyán megfáznak. Ha ez esetleg kevés lenne, akkor megtekinthetünk egy igazi nosztalgia-szalonkocsit, illetve kideríthetjük, mi is az a lóvasút.

Hol? Magyar Vasúttörténeti Park, Budapest XIV.vker.
Mikor? Január 29. Délelőtt tíztől
Mennyiért? Kerti vasút: 200 Ft
Ne menj, ha a MÁV-ról csak a vasúi vécék jutnak eszedbe!

Jump Up! Fesztivál

Bródy Jánossal búcsúzik a Gödör

Már csak azért is érdemes elmenni Egerbe, mert a Jump Up!-on legalább olyan jól érezhetjük majd magunkat, mintha valami puccos franciaországi sípályán lebzselnénk, viszont sokkal kevesebbet kell fizetnünk érte. Ha pedig a zenei élményre utazunk, akkor ott van headlinernek a Pendulum, amely egyébként is szívesen játszik hazánkban.

Hol? Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, Eger
Mikor? Január 28.
Mennyiért? 3490 Ft, VIP: 5000 Ft
Ne menj, ha már most a nyárra gondolsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top