Szabadidő

Végre: megtaláltuk a legjobb női weboldalt

Világ körüli utazás a karosszékből, Liv Tyler apja nyomdokába lép, játszótérblog és egyéb érdekességek e heti linkajánlónkban.

Játszótérblog
Míg egyes kisgyerekes szülők már látni sem bírják a játszótereket, mások annyira lelkesek, hogy szabadidejükben még blogot is vezetnek róla. Exkluzív, újfajta játszóterek a világ minden tájáról, játszótérdizájn és -történelem, játszótértoplista: minden, ami játszótér, a Playgroundology blogon.

Végre: megtaláltuk a legjobb női weboldalt

Alma a fájától…
Mindenkinek a saját megítélésére bízzuk, hogy igaz-e a mondás Liv Tylerre és énekesi képességeire. Az Aerosmith frontemberének lánya ezzel a videoklippel egy parfümmárkát reklámoz.

Világ körüli úton a karosszékből
Ha válság idején nem futja többre, utazni virtuálisan is lehet. Az alábbi, ún. time-laps technikával készült videón áthajózhatunk a Panama-csatornán az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig.

Női tartalommegosztó nőknek
Egyes elemzések szerint a Pinterest tartalommegosztó szolgáltatást leginkább nők használják. Nem csoda: amikor az oldal felhasználói megosztják ismerőseikkel interneten talált kedvenc képeiket, az összhatás olyan, mintha valamilyen gyönyörűen szerkesztett magazint böngésznénk. Lányok, sütik, ruhák, cicák, szép tájak: órákig bele lehet merülni az online faliújság böngészésébe.

Végre: megtaláltuk a legjobb női weboldalt

Digitális kioszk
Vasárnap van, este 11, a semmi közepén ülsz és a Nők Lapját, a National Geographicot vagy a Szuflé magazint olvasnád? A Digitalstandon bármikor hozzáférsz a kedvenc lapodhoz.

Végre: megtaláltuk a legjobb női weboldalt

A vajas kenyér művészete
Aki az uzsonnakészítést eddig unalmas rutinmunkának hitte, ideje végigkattintania az amerikai Brittany Powell képein. A művész bebizonyítja: a rozskenyér is tűnhet Mondriannak.

Végre: megtaláltuk a legjobb női weboldalt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top