Szabadidő

Ideje helyet foglalni Valentin-napra

Ti már tudjátok, hogy hogyan fogjátok tölteni a Valentin-napot? Ha a megszokott rózsacsokortól és csokitól szeretnétek eltérni egy kicsit, akkor most itt a lehetőség, hogy meglepjétek valami különlegessel kedveseteket.

Ideje helyet foglalni Valentin-napraMiért ne döntenétek úgy, hogy Valentin-nap alkalmából elvonultok egy kicsit a világtól, és csak egymásra figyeltek legalább ezen a napon? Nincs munka, gyerekek, család és a napi stressz, csak pihenés, miközben nem létezik majd senki más rajtatok kívül.

Ha szeretnétek tényleg egy kicsit kettesben maradni egy wellnessközpontban, akkor már most érdemes a megfelelő helyszín után nézned, mielőtt a legjobb ajánlatok betelnek a közeletekben. Mivel különleges ez a nap kettőtök számára, biztosan nem szeretnétek hosszú órákon át utazni. Ezért mi szétnéztünk, hogy milyen kikapcsolódási lehetőségek várják a pihenni vágyó párokat idén.

Ha északra húz a szíved

Ha közel éltek az osztrák határhoz, vagy még sosem próbáltátok ki Bükfürdő híres gyógy- és wellnessmedencéit, akkor itt az ideje, hogy elmenjetek Magyarország egyik városába, mely gyógyvizeiről a leghíresebb. Számtalan pihenési és szórakozási lehetőség vár titeket, melyeken párotokkal vehettek részt a Valentin-napi hétvégén. Idősebb és fiatalabb párok egyaránt meg fogják találni azokat a kényeztető ajánlatokat, mely testüket és lelküket egyaránt kikapcsolja majd.

Ha a napfelkeltét követitek

Ha az ország keleti  felében néznétek szét egy kicsit egy romantikus hétvége alkalmával, akkor bizalommal ajánljuk nektek Hajdúszoboszlót. Ilyenkor télen, a kinti hideg elől nincs is jobb, mint egy világhíres fürdőkomplexummal rendelkező városba elmenekülni. A masszázs, úszás és szauna kiváló egészségmegőző tevékenység télen, miközben relaxáló kikapcsolódást is jelent akár barátokkal, családdal vagy párunkkal megyünk. Ha szeretnénk testünket és gondolatainkat megtisztítani még Valentin-nap előtt, akkor nem is választhatnánk ennél jobban.

Irány a napfény városa!

A szürke téli hónapok során alig várjuk, hogy végre kisüssön a nap. Valahogy a tél során a legtöbben azt érezzük, mintha egy barlangban laknánk hónapokon keresztül. Pedig a napsütés nemcsak a vitaminképzést segíti elő testünkben, de bizonyított tény, hogy jobb kedvre is derít. Ezért, ha van lehetőségünk, akkor látogassunk el Szegedre Valentin-napon. Sétáljunk kéz a kézben, nézzük meg a régió egyik legnagyobb templomát, és élvezzük a 19. századi építészet remekeinek látványát. Majd végül mártózzunk meg egy meleg vizes gyógymedencében és kérjünk egy páros masszázst! Biztos, hogy ezután sokkal könnyebben fogjuk átvészelni a tavaszig hátra levő heteket.

Látogass el Európa egyik kulturális fővárosába!

Pécs, az egyik legnevezetesebb történelmi városunk. Számtalan látnivaló és érdekesség várja a városba látogatókat minden évben. Pécs, mely 2010-ben Európa egyik kulturális fővárosa volt, számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít a szerelmeseknek is. Ha elfáradtok a városnézés során, akkor térjetek vissza a szállásotokra, és élvezzétek onnan csak egymás társaságát.

Romantika a Duna partján

Ha a fővárosban vagy környékén éltek, akkor nem feltétlen kell messzire mennetek, hogy eltölthessetek egy romantikus hétvégét a párotokkal. Számtalan program várja a pihenni és szórakozni vágyókat szerte a városban. Ám arra is van lehetőség, hogy a tömegektől elvonultan, Pest kisebb településeinek egyikén élvezzük a természet közelségét és a párunkkal töltött időt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top