Szabadidő

Saját közösségi oldalt indított Lady Gaga

Az amerikai popsztár a Facebook babérjaira tör.

Saját közösségi oldalt alapított Lady GagaLady Gaga hétfő délután jelentette be, hogy megalapította saját közösségi oldalát. Az énekesnő nem épp alaptalanul vágott bele a projektbe, hiszen a Twitteren például 18 millió követője van, a Facebookon pedig csak a hivatalos rajongói oldalát 47 és fél millióan lájkolták eddig.

Az oldal neve Little Monsters, utalva arra, ahogy a sztár a rajongóit emlegeti, akik pedig cserébe Mother Monsternek hívják őt. A fejlesztő a szociális médiával foglalkozó Backplane cég, melynek Lady Gaga egyébként az egyik befektetője is. Az oldal egyelőre a tesztelés fázisában van, regisztrálni még nem lehet rá, viszont tegnap óta névvel és e-mail címmel már igényelhetők meghívók, melyeket állítólag hamarosan ki is küldenek majd.

Hogy pontosan milyen funkciók lesznek az oldalon, azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, annyit azonban már tudni, hogy a Lady Gagával kapcsolatos információkról itt értesülhetnek először a rajongók, és rengeteg exkluzív tartalomhoz is hozzáférhetnek majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top