Szabadidő

Feng shuitól Afrikáig: töltődj fel hazai élményszállókban!

Csábító lehetőségeket kínálnak a kikapcsolódni vágyó vendégeknek a hazai élményhotelek: akár spiritualitásra, akár a föld- és vízjegyek harmóniájára, akár egy vidám szurikátacsalád látványára vágyik a kedves vendég, most mind megkaphatja!
További fotókért kattints a képre
További fotókért kattints a képre!

2011. július elsején nyílt Zamárdiban a Balaton déli partjának új négycsillagos szállodája, a Hotel Wellamarin, mely közvetlenül a tóparton helyezkedik el gyönyörű, festői környezetben, a dombok szegélyezte északi part és a tihanyi apátság képének közvetlen előterében.

A hotel építése során figyelembe vett szempontok közül kiemelt szerepet kapott a szálloda környezettel való szerves egységének megteremtése az épület küllemének Balaton parthoz való illesztésével, valamint környezettudatos működésének kialakításával. A szálloda belső elrendezése is a természet harmóniáját hivatott sugallni, mely a feng shui elvei alapján kiválasztott színekben és berendezésekben nyilvánul meg természetes közeget biztosítva a szállóvendégek számára.

A feng shui elemei a hotel és környezete által nyújtott lehetőségekben is visszaköszönnek, legyen szó a föld elemét megtestesítő, futásra, biciklizésre és sétára alkalmas 3 km hosszú szabadstrandról, a fém elemének megfelelően berendezett hi-tech konyha csábítóan modern ízvilágáról, a víz elemének formát adó beltéri és szabadtéri élménymedence pezsdítő hatásáról, a fa eleme által megálmodott szobák, apartmanok, lakosztályok pihentető világáról, vagy a tűz elemét megtestesítő méregtelenítő szaunázásról, mely elemek tápláló ereje együttesen újrateremtik testünk-lelkünk életenergiáit.

Spiritualitás a hegytetőn

További fotókért kattints a képre
További fotókért kattints a képre!

A LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA hazánk első hegyvidéki életmódszállodája, mely új minőséget képvisel a wellnesshotelek között. Hogy mi ennek az új minőségnek a lényege?

A hotel képviselte filozófia szerint a hosszú, boldog élet főleg az életmódunktól és gondolkodásunktól függ, a genetikai adottságok csak kisebbrészt számítanak. Az életmód pedig magába foglalja a táplálkozás, a mozgás, alvásminőség, stresszkezelés és öröm egységét. A LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA célja pedig az, hogy egy örömteli, egészséges élethez mutasson lehetőségeket.

A nyugodt, csodálatos erdei és hegyi környezet, a természetet idéző szállodai belső kialakítások adottak a spirituális, mentális feltöltődéshez. Amit ehhez hozzá tud a szálloda tenni, az a személyes törődés a vendégekkel, a különböző aktivitási igényekhez szabott programajánlatok, egy új szemléletű spa és számtalan variáció a gasztronómia területén is.

Képzett sportanimátorok vezetésével hétről hétre változatos mozgásprogramokat kínálnak: fitball, interval, circuit training, erősítő gumiszalagos edzés. Kertre néző kardiofitnesz-terem és közvetlen kertkapcsolatos meditációs szoba rossz idő esetén is lehetőséget biztosít a mozgásra. Az élmények és kalandok felfedezése érdekében a szálloda számos kültéri aktív sportolást támogat szolgáltatásaival, hisz a Mátráról sokaknak a kalandok jutnak eszébe. A szálloda ideális kiindulópontja nordic walking, segway-, kerékpártúráknak vagy síelésnek.

A hotel csodás fürdője, az Amethyst Spa minden igényt kielégít, az Aragonit étteremben pedig még a vegetáriánus, paleo- és fitneszételek rajongói is megtalálják az ínyükre való fogásokat.

A LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA szállodában a hangsúly minden területen és esetben a választás lehetőségén van, hogy a vendégek megtalálják az életvitelüknek és életszakaszuknak legmegfelelőbbet, legyen szó mozgásról, pihenésről, étkezésről vagy mentális feltöltődésről.

Egy csipetnyi Afrika – Eger mellett a Bükkben!

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre.

Akit vonz az egzotikus szállodák különleges világa, az most új, különleges élménnyel gazdagodhat: megnyílt a Bambara Hotel****superior Eger mellett a Bükkben, hogy egy csodás természetvédelmi területen kínálja Nyugat-Afrika csodáit.

Az Európában is egyedülálló szálloda Felsőtárkányban Nyugat-Afrika hangulatát ötvözi Európa kényelmével. A különleges afrikai stílusban épült szálloda a Bükk kapujában, az erdőben 66 szobával, több hektáros saját ősfás erdővel és közel 1000 m2-es kétszintes spa&wellness térrel várja vendégeit. A wellnesstéren egy dogon törsz falu kunyhó világa épült fel, míg a panoráma-tetőteraszon gyerekmentes pihenőtér és erdei kezelővilág várja szépségápolásra és kezelésekre vágyó hölgyeket és urakat.

A gyerekek örömére a szállodában talált otthonra egy négytagú szurikátacsalád, de a felnőttek is találnak izgalmas programokat maguknak: a színes afroestek, a szenegáli énekesek és dobosok, a törzsi szeánszok és varázslatok, a különleges „szavannai” wellnessprogramok különleges élményeket kínálnak az ide látogatóknak.

Ráadásul akiknek felkeltették az érdeklődését a Bambara Hotel****superior különleges lehetőségei, és úgy döntenek, hogy eltöltenek néhány napot ebben a különleges élményvilágban, azoknak ajándék éjszakával kedveskedik a szálloda csapata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top