Szabadidő

Jennifer Aniston leszólja a Jóbarátok-mozit

Bár az elmúlt években többször is felmerült, hogy egész estés mozifilmet forgatnának a Jóbarátok tévésorozatból, pont Aniston szerint ez nem jó ötlet.

Jennifer Aniston nem akar Jóbarátok-mozitA Jóbarátok egykori főszereplői közül Jennifer Aniston futotta be eddig a legfényesebb karriert, ezt azonban nem szívesen hálálná meg azzal, hogy egy mozifilm erejéig újra Rachel bőrébe bújik.

A színésznő egy friss sajtónyilatkozatában bevallotta, hogy egyáltalán nem rajong egy esetleges Jóbarátok-film ötletéért, szerinte ugyanis az, ami a tévésorozatban működött, az mozivásznon nem jönne át. „Nem tudom elképzelni, milyen lenne. Ez valahogy nem normális. A Jóbarátok a nappalidba való, nem pedig egy moziterembe. Nincs értelme, hiszen épp az eredetisége veszne el” – magyarázta Aniston.

Érvelése egyébként teljesen jogos, elég csupán arra gondolni, hogy a Jóbarátokhoz hasonlóan legendás és stílusteremtő Szex és New York tévésorozat moziváltozata milyen orbitális melléfogás volt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top