Szabadidő

Francia őstehetség dalol az A38-on

Március 10-én a bájos francia dizőz, Melanie Pain érkezik zenekarával Budapestre, hogy amolyan utó-nőnapi meglepetésként bemutassa frissen megjelent lemezét.

Melanie Pain dalol az A38-onMelanie Pain története igazi mese. A pályáját politikatudományi tanulmányokkal kezdő, az éneklést legfeljebb a zuhany alatt gyakorló lány 2004 tájékán viccből felénekelt néhány számot egy jó barátjánál, az ismert elektropop-muzsikus Villeneuve-nél. A demó, ki tudja milyen úton-módon, néhány hét alatt a Nouvelle Vague zenekar alapítójához, Marc Collinhez került, aki azonnal felkérte Melanie-t a közreműködésre.

A fantasztikus hangú őstehetség pillanatok alatt egy világ körüli turnén találta magát. Ő az egyetlen a zenekarból, aki a mai napig a Nouvelle Vague-lemezeken és koncerteken is énekel, és az ő tolmácsolásában hallgathatjuk többek között a (This Is Not a) Love Songot, a Killing Moont, az Ever Fallen in Love-ot vagy a Dance with Met.

Melanie 2009-ben jelentette meg első szólólemezét. Bájos pop, franciás sanzon, kávéházi hangulat, mindehhez Melanie Pain összetéveszthetetlen, egyszerre kislányos és szexi orgánuma – ezek jellemzik a lemezt, aminél csak a koncertek jobbak, mert Melanie igazi színpadi egyéniség. Egyszerre játékos és érzelmes, incselkedő és szende, vicces és vérkomoly. A magyar közönség a Nouvelle Vague-gal már többször láthatta, itt az ideje, hogy saját zenekarával is elbűvölje hallgatóságát.

A program részletesen itt:

Melanie Pain (Nouvelle Vague, F)
Tours de France – Musiques actuelles
2012. március 10., szombat 20 óra
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Jegyár: 2500 Ft, elővételben: 2000 Ft. Koncert+vacsorajegy csak elővételben: 6000 Ft. A koncertre kombinált jegy is váltható 3000 forintért, ami a március 15-ei Rita Redshoes koncertre is érvényes. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), vagy személyesen az A38 Hajón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top