Szabadidő

Koszorúslánynak öltöztették Horváth Évát az Éden Hotelben

Elindult az Éden Hotel második szériája, és ezzel együtt újra visszakaptuk Horváth Évát és az ő karibi ruhatárát.
forrás: viasat3
Forrás: viasat3

A polihisztor (műsorvezető, divattervező, modell) exszépségkirálynő egy lila, mint később megtudtuk, Sugarbird – amelynek ő is tervezője – ruhában nyitotta meg az idei valóságshow legújabb évadát. A tavalyi évben felvonultatott ruhák miatt szaloncukornak becézett műsorvezető idén is maradt az estélyiknél. Tapadós lila sztaniolpapírba csomagolta magát, amelyről messziről látszódott, hogy sem az anyag, sem pedig a fazon nem a műsorvezető kedvence. Az egyébként kimondottan csinos nőre a keresztben lévő redőzés feldobott néhány kilót, a túlságosan szoros felsőrész miatt pedig az volt az érzésünk, hogy sajnos ebben az évadban sem fog rendesen levegőt kapni. Ráadásul a nagyestélyi egy tengerparton játszódó sorozatnál kicsit túlzás…

Extra információ: Felhívtuk a Sugarbird egyik szalonját, ahol azt az információt adták, hogy a ruha egy-két hét múlva lesz kapható, úgyhogy aki nagyon vágyik egy lila csodára, az húsvétkor már abban várhatja a locsolókat.

Vagy mi gondoljuk rosszul? Te mit mondasz? Miben látnád szívesen Horváth Évát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top